Een goed voedingspatroon is niet lastig!

In de afgelopen jaren dat ik op social media "mee wandel" 🚶🏼‍♀️en mijn kennis mag delen🙏🏻heb ik van talloze strijders een bericht gekregen met de vraag of hun alsjeblieft wil helpen met voeding! Allemaal geen idee waar te beginnen🤷🏼‍♀️of door radeloosheid van plan om wederom weer met één of andere sapjeskuur te starten😝

Maar zoals ik al vaker verteld heb én nog veel vaker zal doen😉is het helemaal niet zo ingewikkeld en kun je het beste "gewoon" met kleine stapjes beginnen...

Neem de tijd om jezelf een aantal basis principes en gewoonten aan te leren🤓zoals bijvoorbeeld degene die ik hier zojuist hebt beschreven👌🏻Je zal zien dat je vanuit daar vanzelf beter zicht krijgt op de volgende stappen!

Afsluitend nog even een extra #tipvanbeukie 🙋🏼♀️Je hoeft nu echt niet elke dag elk punt te implementeren👀Doe wat werkt voor jou, waar jij je goed bij voelt en streven naar perfectie is de killer van geluk🙅🏼♀️

#tipsvanbeukie joe Lot🖤

meer blogs