Coming soon!Nieuw!
No items found.

Bouwen met Beukers #01

Ben je klaar om structureel te bouwen aan een gezonde relatie met voeding, de juiste mindset en een fit lichaam? Maar heb je voor je gevoel een zetje in je rug nodig omdat je het lastig vindt om je draai te vinden? Dan is mijn E-book 'Bouwen met Beukers' jouw houvast. Het bestaat uit kant-en-klare menu's, maar door middel van mijn methode ga je wel zelf aan de slag met uitzoeken wat voor jou werkt. Samen gaan wij dit doen lieve strijder!

E-book
€ 17,95

Het "terugvallen" in oude patronen is waar de meeste diëten stranden. Het is vaak te voorgekauwd, te rigide, totaal niet afgestemd op jouw leven en daardoor niet vol te houden. Dat gaat Bouwen met Beukers anders doen! Het gaat jou de houvast en het gemak geven die je nodig hebt om te beginnen, maar stimuleert en motiveert jou ook om zelf na te denken over de keuzes. Met het uiteindelijke doel; een gezond en duurzaam voedingspatroon neerzetten, waardoor jij niet alleen jouw doelen kunt behalen, maar ook weer kan genieten van eten! Zoals het hoort.

Houvast gedurende de dag

Bouwen met Beukers geeft jou vier weken lang, iedere dag, een nieuw menu. In dit menu vind je zes eetmomenten:

Ontbijt - Snack - Lunch - Snack - Diner - Snack

Lekker makkelijk toch? Zeker! Maar niet zo makkelijk als het lijkt. Allereerst dien jij (uiteraard met hulp van mij) uit te rekenen wat jouw lijf nodig heeft. Dit wordt ook wel jouw persoonlijke energiebalans genoemd. Daarna bereken je aan de hand van jouw doel jouw eigen caloriebudget. Per eetmoment vind je vervolgens een lowcal, mediumcal en highcal optie, waardoor jij kunt gaan puzzelen om jouw lijf te voeden in plaats van te vullen. En niet "stiekem" altijd voor de lowcal optie gaan hè, want zo werkt het simpelweg niet. Dat leggen we je natuurlijk ook uit. Wil je meer weten over voeding en waarom bepaalde processen werken zoals ze werken? Bestel dan naast Bouwen met Beukers de Bijbel van Beukers.

Om het berekenen van je eigen persoonlijke energiebalans zo makkelijk mogelijk te maken heb ik een macro calculator voor jou ontwikkeld. Beukies Berekenmachine geeft jou een overzichtelijk en simpel uitgelegd overzicht van wat jouw lichaam nodig heeft op basis van je gestelde doelen en je levensstijl.

Verrassende recepten

Zoals je van Beukers gewend bent, staat ook dit E-book vol met heerlijke, verrassende recepten. Van een bijzonder smaakvol en voedzaam ontbijt, waardoor je de hele ochtend verzadigd bent tot een diner wat jij binnen een handomdraai op tafel hebt staan en waar het hele gezin van mee kan smullen. Dit is nogmaals het bewijs dat afvallen geen straf hoeft te zijn. In the end zal je wellicht meer genieten van eten, omdat je naast al het goddelijke voer ook nog eens je doelen behaalt. Je leert eten zonder schuldgevoel!

Als jij je ideale gewicht wilt halen en behouden, dan dien je dingen anders te doen dan voorheen. Structureel en ongeforceerd. Er zal een duurzame gedragsverandering plaats moeten vinden en daar gaat Bouwen met Beukers jou een handje mee helpen!

Wat je kunt verwachten van Bouwen met Beukers:

  • Houvast in het bewerkstelligen van een duurzame relatie met voeding;
  • Uitleg over het berekenen en behalen van jouw energiebalans en macro's;
  • Vier weken lang iedere dag een ander menu, hetgeen je kunt afstemmen op jouw persoonlijke caloriebehoefte;
  • Het realiseren en behouden van een gezonder lichaam én mindset;
  • Elke drie maanden een nieuwe editie met andere recepten en aandachtspunten.

Met het ontwikkelen van dit E-book heb ik mijn deel gedaan om jou dat zetje in de juiste richting te geven. Nu kan jij aan de slag! En onthoud, jij kan dit.

beoordelingen

5 sterren4 sterren3 sterren

Ik ben in maart begonnen en nu 8kg kwijt. Op een rustig tempo waardoor het wel houdbaar blijft. Dit is oprecht de oplossing.

Yvonne
Sep 2022
5 sterren4 sterren3 sterren

Sindskort begonnen met Bouwen en sindsdien geen snaaibuien meer, wat een verademing! Dank je wel :)

Iris
Sep 2022
5 sterren4 sterren3 sterren

Na de bijbel en bouwen nu 10kg lichter. Hier geen excuus truus meer ;) Heel erg bedankt voor wat je doet!

Cynthia
Aug 2022
5 sterren4 sterren3 sterren

Sinds de start met Bouwen schommelt mijn suikerspiegel niet meer. Ik ben aan mijn relatie met voeding gaan werken, heb belangrijke lessen geleerd en kan ik verantwoord genieten.

Annelies
Aug 2022
5 sterren4 sterren3 sterren

Bouwen en jouw andere boeken laten mij verantwoord genieten. Ik heb zoveel belangrijke lessen geleerd en voor het eerst in jaren ben ik trots op mezelf!

Anne
Aug 2022
5 sterren4 sterren3 sterren

Bouwen 1 was al een daverend succes, Bouwen 2 gaf nog een setje extra en ik zit nu op -5kg! Kan niet wachten tot Bouwen 3 :)

Jesse
Jul 2022
5 sterren4 sterren3 sterren

Dankzij alle geweldig lekkere recepteren eindeloze tips en trucs nou ruim 10kg afgevallen. Dit zouden veel meer mensen moeten weten!

Peter
Jul 2022
5 sterren4 sterren3 sterren

Ik was al fan maar dankzij je boeken bijna 8kg kwijt. Maar het belangrijkste is dat ik zoveel inzichten gekregen heb qua voeding en vooral waarom iets wel of niet werkt. Dank je wel <3

Jasmijn
Jul 2022
5 sterren4 sterren3 sterren

Mede dankzij jouw boeken, inzichten en motivatietalk ben ik al 4 jaar op gewicht!!

Fleur
Jul 2022
5 sterren4 sterren3 sterren

Begin april en inmiddels 8kg kwijt! Leren eten, genieten, zonder beperkingen en met eigen verantwoorde keuzes. Zelfs diëtisten kunnen hier niet aan tippen. Na jaren crash diëten en mezelf uithongeren lukt het nu om duurzaam af te vallen zonder moeite.

Milou
Jul 2022
5 sterren4 sterren3 sterren

Door Bouwen krijg ik inzicht in het samenstellen van een goed dagmenu met daarin de bonus dat je helemaal geen groepen (zoals koolhydraten) hoeft uit te sluiten. Jullie hebben goud gemaakt!

Melissa
Jun 2022
5 sterren4 sterren3 sterren

Bouwen helpt mij en mijn gezin te bouwen aan mijn lichaam en een gezonde relatie met voeding.

Mirthe
Jun 2022
5 sterren4 sterren3 sterren

Ik ben zo blij met de Bouwen serie! Eiwitten omhoog gegooid, geen cravings meer en het getal op de weegschaal daalt langzaam maar gestaag.

Petra
Jun 2022
5 sterren4 sterren3 sterren

Van Bouwen #01 werd ik al intens gelukkig dus het is niet meer dan logisch dat Bouwen #02 ook is aangeschaft! Ik merk niet alleen dat de kilo's en cm's minder worden maar ook dat ik veel minder last heb van cravings. Win win!

Emma
Jun 2022
5 sterren4 sterren3 sterren

Na Bakken, Bikken en Bunkeren ben ik ook de trotse bezitter van Bouwen #01 en #2! Wat een fijne methode, ik ben zo blij met jullie. Op naar Bouwen #3

Petra
Jun 2022
laat een reactie achter
sluiten

laat weten wat je van

Bouwen met Beukers #01

vindt

Dank voor je review! Ik plaats 'm zo snel mogelijk op de website. Joe! Lot
Oeps! Daar ging iets mis. Probeer het nog eens.

veelgestelde vragen

Wordt er ook rekening gehouden met dieetwensen en allergieën?

plus

Bij het samenstellen van de menu's is er met zorg en aandacht gekeken naar het realiseren van lekkere, simpele maar vooral ook voedzame maaltijden. Ik hoop door middel van Bouwen met Beukers zoveel mogelijk strijders te kunnen helpen, maar het is onmogelijk om rekening te houden met ieders dieetwensen of mogelijke allergieën.

In principe zijn de menu's gebaseerd op een allesomvattend eetpatroon. Echter zijn er ook vegetarische opties te vinden, waardoor je met wat creativiteit van jezelf hier omheen kunt werken. Daarnaast ben jij zelf vrij om producten te vervangen voor jouw eigen voorkeuren. Dit verandert wel het aantal calorieën en de macroverhoudingen, waardoor ik niet kan garanderen (in hoeverre ik dat überhaupt kan, want ik weet niet of jij niet stiekem nog wat extra's in je mond stopt) dat jij nog jouw persoonlijke caloriebudget behaalt.

Wat nou als ik iets niet lekker vind of niet kan/mag eten?

plus

Omdat er op de dagmenu's zowel lowcal, mediumcal als highcal gerechten te vinden zijn en deze ook verschillend zijn, heb je de mogelijkheid om voor iets de kiezen wat je wel lekker vindt of mag. Daarnaast kun je ook een optie kiezen uit een voorgaande of nog komende dag. Uiteraard is het ook mogelijk om een bepaald ingrediënt te vervangen. Echter is het dan aan jou om uit te zoeken wat dat doet met het aantal calorieën en de macro’s.

Hoe moet ik verder als de 28 dagen voorbij zijn?

plus

Ondanks het feit dat Bouwen met Beukers "maar" voor 28 dagen geschreven is, bieden de recepten en menu's je zoveel diversiteit dat jij makkelijk een paar maanden vooruit kan. Daarnaast zal er elke drie maanden een nieuwe editie uit gaan komen met daarin uiteraard nieuwe menu's en recepten!

Zijn er dingen die ik echt in huis moet hebben om te kunnen starten?

plus

Om te kunnen starten heb je echt een goede digitale keukenweegschaal nodig zoals deze.

Kan ik wel nog jouw andere recepten blijven eten?

plus

Uiteraard! Het is de bedoeling dat jij door middel van Bouwen met Beukers leert en ervaart hoe jij je dag kunt plannen qua voeding. Hoe jij aan het einde van de dag jouw calorie- en macrodoelstelling haalt. Omdat in al mijn andere boeken bij alle recepten de macro's vermeld staan, kun jij prima een gerecht uit Bouwen vervangen voor een gerecht uit Bunkeren met Beukers bijvoorbeeld. Zolang jij er maar voor zorgt dat de calorieën en macro's in de buurt komen.

Kan ik het E-book op mijn E-reader zetten en heb ik die per se nodig?

plus

Je ontvangt het E-book in pdf-formaat. Hiervoor heb je niet per se een E-reader nodig. De meeste E-readers ondersteunen dit bestandstype wel maar niet allemaal. Dus zelfs wanneer je niet in de keuken staat kan je lekker weg zwijmelen bij de verrassende recepten. Of de tien geboden uit De bijbel in je hoofd prenten. Waar en wanneer je de boeken maar nodig hebt!

Kan ik op elk moment beginnen?

plus

Jazeker, het juiste moment om te beginnen is altijd nu ;) Jij kan zelf bepalen wanneer je wil beginnen en op welke dag.

Zijn de ingrediënten in de supermarkt te verkrijgen?

plus

De meeste ingrediënten zijn in iedere supermarkt te verkrijgen. Kijk in jouw winkel altijd naar de meest macrovriendelijke variant door  het etiket van het product te lezen. Niet alle ingrediënten zijn verkrijgbaar in de supermarkt. Hieronder heb een lijst met enkele producten die ik gebruik voor mijn recepten:

Eiwitpoeder
Pure Whey Isolate van Personal Protein (flavour shot naar keuze)
> 10% korting met code beukie10  

Whey Perfection van Body & Fit (smaak naar keuze)

Vegan eiwitpoeder
Pea Protein van Personal Protein (flavour shot naar keuze)
> 10% korting met code beukie10  

Suikervervanger
Steviala Kristal Sweet

(!) Dus niet de gewone Stevia van de supermarkt, want die smaakt bitter en is niet te vreten!

Daarnaast haal ik mijn spullen in de volgende winkels, wanneer deze niet in de supermarkt te verkrijgen zijn:

Afvallen met Bregje
Steviala

Personal Protein

Hoelang blijft Bouwen met Beukers beschikbaar?

plus

Elke editie van Bouwen is eigenlijk een "limited edition". Er zal elke drie maanden een nieuwe editie uitkomen en daarmee zullen de voorgaande edities uiteindelijk niet meer te bestellen zijn.

Moet ik voor Bouwen met Beukers perse sporten

plus

Om af te vallen, vet te verliezen is het niet perse noodzakelijk om te sporten. Om jouw doelen te behalen is een negatieve energiebalans nodig en dit realiseer jij door de weekmenu's te volgen. Natuurlijk is wel zo dat jij meer calorieën verbrand als jij actiever bent en daarnaast is het ook goed voor je geest ;)Dit bereik je ook door lekker te gaan wandelen bijvoorbeeld.

meer boeken van beukers