Coming soon!Nieuw!
No items found.

Luxe cassette

Heb jij Bakken, Bikken en Bunkeren met Beukers los van elkaar aangeschaft, maar gun jij het je boeken om heerlijk knus tegen elkaar aan te zitten? Dat kan! In deze luxe cassette stal jij Bikken, Bakken en Bunkeren makkelijk en stijlvol ergens in je huis.

Cassette
€ 10

Bakken met Beukers, Bikken met Beukers en Bunkeren met Beukers in een mooi jasje. Samen staat iedereen sterker en dat geldt zeker voor deze boekencombi. Van de heerlijke zoete baksels van Bakken voor de zondagmiddag visite (of gewoon wanneer jij er zin in hebt) tot de creatieve vegetarische zoete en hartige creaties in Bikken. Daarnaast vind je in Bunkeren allerlei hartige recepten die je op elk moment van de dag kunt voorschotelen. Ze zeggen niet voor niks, verandering van spijs doet eten! Dus let's go: bakken, bikken en bunkeren maar!

Let op: Hier koop je alleen de luxe cassette. Wil je direct de bak- en kookboeken Bakken, Bikken en Bunkeren van Lot erbij? Koop dan Beukers' Bundel!

beoordelingen

Dit boek is nog niet beoordeeld. Wees de eerste!
laat een reactie achter
sluiten

laat weten wat je van

Luxe cassette

vindt

Dank voor je review! Ik plaats 'm zo snel mogelijk op de website. Joe! Lot
Oeps! Daar ging iets mis. Probeer het nog eens.

veelgestelde vragen

Wat is het verschil tussen Bakken, Bikken en Bunkeren?

plus

Bakken staat boordevol recepten voor bijvoorbeeld taart, muffins en cake. Traktaties waarvan jij dacht dat ze "verboden" waren. De echte zoetekauwer kan diens hart ophalen bij deze pareltjes. Echter, niet iedereen maak je continu blij met zoete versnaperingen. Zodoende kwam het boek Bikken tot stand! Dit boek bevat ook hartige gerechten en daarnaast zijn bijna alle recepten vegetarisch of zelfs veganistisch. De vraag naar hartige gerechten bleef groot, waardoor er een boek met enkel hartige recepten tot stand is gekomen: Bunkeren.

Betaal ik verzendkosten?

plus

Wanneer je een hardcopy (of meerdere) hebt besteld, gaat deze op de post en betaal je €4,95 verzendkosten. Indien jouw pakket naar België verzonden moet worden, zijn de verzendkosten €5,95.

Wat is de levertijd?

plus

Wanneer je een bestelling hebt geplaatst, doet de drukkerij er alles aan deze de eerstvolgende werkdag op de post te doen. Je zult hiervoor een Track & Trace code ontvangen. Het ligt vervolgens aan PostNL hoe snel zij jouw pakket kunnen afleveren.

Ik woon in het buitenland, kan ik een bestelling plaatsen?

plus

Wanneer je in België woont, kan dat. Het is wegens verzending niet mogelijk om in andere landen een hardcopy te bezorgen. Uiteraard is het wel mogelijk een E-book te bestellen.

meer boeken van beukers