Join de beukers familie

Wanneer jij een doel hebt, kun je het alleen zien te bereiken. Alleen samen sta je sterker en daarom is het doeltreffender om je krachten te bundelen met ‘Lot’genoten! Sparren, elkaar oppeppen en onderling betrouwbare informatie uitwisselen. Daar staat de Beukers Familie voor!

omring jezelf met medebeukers

De Beukers Familie is een besloten community in Discord en enkel toegankelijk met een lidmaatschap. In deze omgeving ben je omringd door medebeukers die graag hun leefstijl willen optimaliseren en kwaliteit van leven willen verbeteren. Hier is er geen ruimte voor bullshit! Met zijn allen streven we naar loskomen uit de dieetcultuur binnen een veilige omgeving waarin jij de kans hebt om op je eigen tempo alles eruit te halen wat erin zit.

Lot Beukers en Else Cos. Oprichters Beukers familie

2x per week live sessies

Iedere week hosten wij twee keer een live sessie. Dit gaat via YouTube of door middel van een radiosessie in Discord. Tijdens deze sessies kan jij jouw persoonlijke vragen stellen die jou verder helpen in het proces. Zie het dus als een soort coaching!

de familie in discord

Ben je lid geworden van de familie? Dan krijg je toegang tot onze Discord omgeving! Hier staan verschillende kanalen waarin je berichten van Else en mij ontvangt. Zo post ik exclusieve berichten (niet terug te vinden op mijn sociale media) en verschijnt er wekelijks een informatieve hand-out over voeding, beweging of mindset. Je bepaalt zelf welke kanalen je volgt en of je met de andere leden wilt connecten. Dit laatste juichen wij  toe, want.. samen staan we sterker!

Wekelijkse live sessie
Voor (coachings)vragen met mij en Else
Wekelijkse live radiosessie
Vragen en support met mij en Else
Beukers Brabbel
Met belangrijke lessen over voeding, beweging, mindset
Krijg steun en motivatie
Van ‘Lot’genoten
Exclusieve berichten
Als eerst op de hoogte van nieuwe projecten en aanbiedingen
Geen ruimte voor bullshit
Geen excuses. Schouders eronder en gaan voor die resultaten.

familieleden aan het woord

Best een beetje trots! Volg nu 2 weken Lot, zit in de familie en ben van 96,2 naar 94,5 gegaan. Incl menstruatie week. Zo fijn om wat bewuster en voedzamer te eten.

Jolein
Jan 2024

Inmiddels 2 maanden in de familie en ben zo blij dat ik hier terecht ben gekomen...Het ook het fundament aangeschaft en ben bezig met de kickstart. Eerste kleine doel is bereikt: 5KG eraf! Op naar de volgende.

Simone
Jan 2024

Ben nu 11 weken in een negatieve energiebalans.. -4kg en buikomvang -8cm. Zo blij! En dan met een traagwerkende schildklier, PCOS en beginnende overgang. Het gaat langzaam, maar he er is resultaat en dat voelt goed.

Helena
Nov 2023

Ik wil je ontzettend bedanken voor alles wat je mij geleer hebt. Ik weet dat ik het zelf heb moeten doen, maar zonder jouw duidelijke uitleg, stimulans, de familie en alle informatie was het mij niet gelukt. Ik ben inmiddels 33kg kwijt en ben een heel ander mens. Ook ben ik van mijn medicatie voor hoge bloedruk af!!

Joanna
Oct 2023

Na 22 jaar diëten wil ik weer een gezonde relatie met eten. Wat mij nu al opvalt aan de familie: het geeft mij rust en duidelijkheid waardoor ik rationeler naar eten kan kijken. Mijn huid is beter, ik slaap beter, mijn kleding zit losser en ik heb meer energie. Dankjewel Lot!!

Wendy
Oct 2023

Vandaag 2 maanden bij de familie en de dalende lijn is ingezet! Er is gewoon 10 kilo af, damn! Op naar nog meer duurzame resultaten.

Jennifer
Oct 2023

-10 kg! Ik heb gewoon mijn eerste doel gehaald. Zo ontzettend blij en voel mij inmiddels zoveel beter. Ik zit lekkerder in mijn vel en ervaar nu wat eetrust is. Dank je wel Lot & Else voor het mij aanleren van een gezonde levensstijl.

Monique
Oct 2023

Jullie persoonlijke benadering hier en in de familie voelt warm en uitnodigend. Dank jullie wel daarvoor! De lage financiële investering vind ik niet eens een klein beetje van de waardevolle content in de buurt komen. Een keuze die jullie siert!

Sabrina
Sep 2023

Wauw wat was de familie een ene-opener. Na 4 jaar begeleiding mijn het NOK, weer aankomen na een GBP en daar helemaal niks leren of adviezen krijgen naar jullie!! Echt te gek en zo duidelijk. De brabbelt heb ik echt zoveel aan gehad net zoals de live sessies. Lieve dames, ontzettend bedankt.

Henny
Sep 2023

Sinds ik nu 3 weken in de familie ben voel ik mij zoveel beter! Energieker en mijn relatie met eten is relaxter. Radio sessies zijn super leerzaam, de aanmoedigen onderling en Lot en Else al het geduld om alles weer een keer uit te leggen met een andere invalshoek geven mij een heel goed gevoel.

Petra
Sep 2023

Mijn wens was -20kg en daar zit ik ongeveer 3,5kg vanaf!

Paula
Sep 2023

Wiehoe ik ben voor het eerst van mijn leven veel afgevallen en meer dan 11kg kwijt! Mijn trouwring past weer en zit zelfs los, ik maak steeds meer automatisch voedzame keuzes, ik voel mij gezonder en fitter + mijn lichaam is mij dankbaar dat het voldoende eiwitten krijgt. Dankbaar voor Lot en Else. 

Arwen
Sep 2023

Ik heb onwijs veel aan de familie gehad, vooral de brabbels, de radio sessies, live sessies en de steun van andere familieleden. Ik heb veel geleerd over voeding en een betere relatie met voeding, veel minder last van emotie eten en label niet meer in gezond of ongezond. Met als gevolg 6kg afgevallen en nu zo'n 3 maanden stabiel op streefgewicht.

Rowena
Sep 2023

Nu sinds begin augustus gestart tezamen met een PT en een voedzaam eetpatroon. Schop onder mijn hol en geen huilie huilie meer. -4kg en ik kan het nu eindelijk zien als een way of life in plaats van dat het snel moet. Streefgewicht is niet meer het doel, maar gezonder en fitter worden voor de rest van mijn leven! 1000x maal dank dat jullie er zijn voor mensen zoals ik, liefs een trotse family member.

Ilse
Sep 2023

Bedankt dat je deel uitmaakt van mijn leven en dat ik deel mag uitmaken van jouw familie. Inmiddels de -10kg aangetikt en nog een lange maar duurzame weg te gaan. I love you en Else.

Cheryla
Sep 2023

Heel erg blij dat ik lid ben van de familie. Nu sinds eind mei 10kg kwijt! Heel erg bedankt!

Lenneke
Sep 2023

Sinds 7 weken in de familie, aan het tracken en wekelijks laten meten bij een PT'er en zo blij met het resultaat! Mijn 2.6 kg, min 9 cm buikomvang en min 3 cm beenomvang (een lipoedeem been). Dank Lot en Else voor de eerste 'sneeuwvlok schop onder mijn kont' en alle info en inspiratie.

Melanie
Sep 2023

Wat heb ik veel geleerd en gehad (en nog steeds via insta) aan jou, de familie en alle info die je deelt. Mijn teller staat inmiddels op - 20kg en ik merk écht een mindset shift! Zo trots.

Andrea
Sep 2023

Tijdens de vakantie in Amerika bewust gegeten en niet aangekomen!! Zelfs een kilo kwijt in 2 weken. Daardoor ben ik sinds de start in maart 10kg kwijt. Ik ben zo blij met jullie en de familie. You've changed my life!!!

Cheryla
Aug 2023

Wow toen was het ineens zover, ik heb mijn streefgewicht behaald! Wat een reis heb ik gehad. We zijn nu ruim 1,5 jaar verder en ik ben 38 kilo lichter, maar eigenlijk is zat bijzaak geworden. Na 36 jaar heb ik eindelijk een gezonde leefstijl en ben ik hard op weg een gezonde relatie met eten te krijgen. Niet meer leven van eetbuit naar eetbui, maar gewoon lekkere dingen inplannen en genieten. Ik heb echt een totaal andere mindset gekregen. Thanks lieve Lot en Else, zonder jullie was dit niet gelukt!

Mariska
Aug 2023

Het is makkelijk roepen dat afvallen niet lukt door de overgang ipv je relatie met voeding en je lijf te erkennen en te verbeteren. Vandaag precies 4 mnd geleden trad ik toe tot de familie en er is 5,5kg af. Maar ook 5cm van mijn taille! Eigenlijk merk ik dat het afvallen een mooie bijkomstigheid is want mijn relatie met voeding is zoveel beter geworden mede dankzij handvatten die jij biedt.

Sabine
Aug 2023

Ik ben nu ruim 1 maand lid van de familie en heb een aantal "hormoonbalans regels" losgelaten. En ja ik zie mijn lijf veranderen! Ik heb lymfoedeem, lipoedeem en lichamelijk beperkt. Ik eet na jaren weer brood, kaas, kwark en ohhh wat geniet ik daarvan. Ik ben ondanks mijn beperkingen steeds fanatieker met sporten en voeding en zie mijn lijf slanker worden.

Sannie
Jul 2023

Ik had gewild dat Lot Beukers en Else eerder in mijn leven waren gekomen. Mijn kijk op het leven, de waarde ervan rond voeding is het mooiste cadeau wat ze mij dit jaar hebben gegeven.

Lisanne
Jul 2023

Yes -25kg! Ik voel mij van binnen en van buiten een ander mens sinds ik begonnen ben met mijn levensstijl veranderen. Bedankt Lot en Else voor jullie geweldige inzet voor deze familie en alle tips. En natuurlijk een bedankje voor deze lieve familie, zonder jullie was het een stuk moeilijker geweest.

Anouk
Jul 2023

De eerste keer weer onder de 80 kilo. Ik ben er zo blij mee. Het gaat langzaam maar gestaag. Ik kan het goed volhouden, omdat er ruimte is om te falen en het daarna weer op te pakken. Dat heb ik aan de familie te danken.

Suzy Kay
Jul 2023

Ik ben nu bijna 40 en al 5 jaar postmenopauzaal. De overgang begon bij mij toen ik midden 20 was maar dat had ik niet door. Ik wou dat ik toen meer had geweten over gezonde voeding, bewegen en sporten. De kilo's vlogen eraan, had meer dan 30 klachten, zowel lichamelijk als psychisch. Ik heb wel 5 jaar geleden een goede hormoonpil gekregen maar sinds ik Lot ken en lid ben van de familie heb ik dingen geleerd die ik jaren heb gemist en nu weet ik dat afvallen wel degelijk kan rond en na de menopauze. Heel dankbaar voor!

Chinouk
Jul 2023

Ik ben net geadopteerd door de Beukers familie en er gaat een wereld voor mij open! Het voelt als een warm bad. Ik heb bij de live sessies nog geen vragen want alles komt dubbel binnen. De brabbels zijn super interessant en jullie zijn positief, realistisch, humoristisch, wetenschappelijk en messcherp. Dit heb ik zeker nodig.

Alma
Jul 2023

OMG!! ik ben NIET aangekomen in mijn vakantie. Gewoon gelijk gebleven, voor mij echt een overwinning. Ik kon voorheen zo 5kg of meer aangekomen zijn. Op 1 moment na had ik rust in mijn hoofd, moest ik niet meer van alles eten omdat het vakantie was....Zo dankbaar hiervoor! Dit is echt een wereld van verschil voor mij.

Naoom
Jun 2023

ZO blij, doel gehaald! Hard voor gewerkt, maar zo blij en dankbaar dat ik Lot tegen kwam op insta. Eindelijk een leefstijl die bij mij past. - 30kg! Dank Lot en Else, ook alle familieleden.

Annuska
Jun 2023

Ik ben niet zoals anderen heel veel afgevallen, maar door Lot ben ik wel 3kg afgevallen wat ervoor gezorgd heeft heeft dat ik na 2 jaar lang proberen en ondanks mijn PCOS toch 5 weken zwanger ben van ons 2de wondertje. De afspraak voor een fertiliteit traject stond al gepland, maar dat is niet nodig en ik ben zo enorm dankbaar dat ik nu op natuurlijk wijze zwanger ben geworden!

Paulien
Jun 2023

Lieve Lot, mag ik je bedanken uit de grond van mijn hart. Door jou en "onze" familie vier ik vandaag 9 dagen eetbul vrij. Ik eet geregeld, gezond en gun mezelf voeding dat me goed doet. De inzichten die ik he gekregen, zelfs na jaaaaren therapie, zijn zo waardevol. Dank ie wel. Echt! Ben ie zo dankbaar want je hebt series m'n leven veranderd..

Rachelle
Jun 2023

Ik wil jou en Else bedanken voor wie jullie zijn. Zo oprecht, zonder onzin en de keiharde waarheid. Vind het zo verhelderend en voor het eerst van mijn leven heb ik het gevoel dat ik lekker ga met afvallen op een manier die ik vol kan houden. Ik hoop dat jullie beseffen hoe waardevol jullie zijn.

Nienke
May 2023

Yes -20kg vandaag aangetikt. Sinds 2 januari gestart dit jaar en in het begin veel te hard gegaan. Lot en Else hebben mij uitgelegd dat het belangrijk is om niet te snel af te vallen. Het was even stoeien, maar de laatste weken gaat het weer netjes. Ik ben zo dankbaar voor de Beukers familie, voor alle medestrijders, de vele radio en live-sessies elke week. Ik leer zoveel!

Claudia
May 2023

Ben helemaal blij met jou, de familie en nu je boek! Sinds ik je volg en in de familie ben gestapt voel ik mij een totaal ander mens. Vooral mentaal een stuk beter! En fysiek begint het ook zichtbaar te worden. Daar wil ik je heel graag voor bedanken.

Sabrina.L
May 2023

Vandaag de -7,5kg bereikt! Super trots en blij dat ik jullie in maart ben "tegengekomen". Afvallen is heerlijk, maar het allerbelangrijkste is de positieve mindset die jullie mij gegeven hebben, ik sta weer blij en gelukkig in het leven na veel verdriet. Dank jullie wel daarvoor.

MireilleK
May 2023

Nu een maand bij de Beukers Familie en ik ben zo blij dat ik Lot heb ontdekt op insta! 4 kilo in een maand, en eigenlijk ben ik best trots op mezelf!! Totaal niet het gevoel dat ik op dieet ben, dat ben ik natuurlijk ook niet haha, moet nog wel veel leren qua mindset. lk ben nu al een ander mens, zo blij mee.

Sasje
May 2023

De teller staat momenteel op -13 en ik heb mij nog nooit zo fit gevoeld, al moet ik nog wat kilootjes kwijt! Ooit 25 kf afgevallen maar nooit in een maatje minder gepast. Ik merk dat deze leefstijl in combi met bewegen goeds doet voor mijn lichaam. Ben Lot, Else en jullie allen zo dankbaar voor deze fijne familie. Zo fijn dat iedereen gewaardeerd wordt wat hij, zij ook bereikt of voor doel heeft.

Gabrielle
May 2023

Ik ben hard aan het werk gegaan met mijn 'graas' gedrag en het afbouwen van mijn eetmomenten. Ik eet nu 3x per dag ipv 6 keer. Mijn gewicht is van 76 naar 65 gezakt door het tracken! Maar ook het tracken ben ik aan het afbouwen zodat ik kan vertrouwen op mezelf en alles wat ik de laatste tijd hier geleerd heb in de familie. Ook dat gaat goed want er is alweer een kilo vanaf!! Fijn om te kunnen vertrouwen op mezelf, bedankt voor alle info tot nu toe.

Anke
May 2023

Bijna 4 weken in de familieapp. Vroeger durfde ik amper op de weegschaal te staan, laat staan elke dag. Toch probeer ik dit nu wel te doen en met jullie hulp ben ik er ook niet meer bang voor. Ik heb nog een lange weg te gaan maar de resultaten liegen er niet om. Ik val rond de 0,5kg per week af en ben daar voor het eerst voor mijn leven heel tevreden mee. Dank lieve familieleden voor de hulp en steun en vooral voor alle tijd en effort die jullie in ons steken. Dit geeft mij zoveel mentale rust!

Paula-P
May 2023

Ik ben een "stille" volger in de familie, maar wel super trots op iedereen in de groep ook al is het soms met vallen en opstaan! Ook bij mij zeker een maand dat de weegschaal niet naar beneden ging maar ik heb hier geleerd daarmee om te gaan zonder gefrustreerd te raken. Mijn eerste doel heb ik gehaald en nu met veel geduld en goede moed verder.

Miranda
May 2023

Het is gelukt!! 18 mei 2022 begonnen met het veranderen van mijn leefstijl en vandaag -20kg. Ik wil echt zeggen dat ik zo blij ben met alle goede tips van Lot en Else en deze geweldige Beukers familie!! We steunen elkaar als familie op de momenten dat we het even moeilijk hebben, op welk vlak dan ook. Hierdoor heb ik niet opgegeven en het telkens weer opgepakt op minder goede dagen.

AnoukV
May 2023

De eerste maand in de familie zit erop! Bijna 4kg kwijt! Nog nooit zo "langzaam" afgevallen, maar het voelt een-de-lijk goed!

Samsta
May 2023

Ben erg blij dat ik bij de familie hoor, ik heb nog nooit zo'n rust gehad tijdens het afvallen. Bij andere diëten is er altijd de focus op wat wel of niet mag waardoor er een hoop frustratie was. Nu totaal niet, de eerste kilo's zijn eraf en ik ga door tot mijn broek vanzelf op de grond zakt.

Ilona
Apr 2023

Lieve Lot en Else, net tijdens mijn wandeling de radiosessie van gisteren teruggeluisterd. Wat heerlijk weer! Veel kennis over voeding had ik al, maar was ik echt bij de familie haal is een verandering van mindset. Eerlijk, motiverend, respectvol, lief en recht voor z'n raap, daar hou ik van.

Tanja
Apr 2023

De Beukers familie is heel mooi en waardevol, vergeet gewoon op Instagram te kijken! Jullie veranderen levens in positieve zin, dat gun ik iedereen. 

Anniek
Apr 2023

Sinds december ben ik vol trots lid van de Beukers' familie! Ik ben jullie zo dankbaar. Ik durf dingen die ik eerst niet durfde en heb voor het eerst weer zin in de zomer. Geen truien om mezelf te verstoppen en daarnaast geniet ik weer van eten. Liefde voor jullie dames.

Saskia
Apr 2023
Meld je nu aan wanneer jij
Omringd wilt zijn door mede beukers die hun leefstijl willen optimaliseren.
De kanalen wilt uitpluizen waar Else en ik onze belangrijke informatie delen en tot je wilt nemen wat voor jou van toepassing is.
Zin hebt om twee keer in de week naar een radio- en livesessie te luisteren (dit kunt je terugkijken en terug luisteren) waarin allerlei waardevolle lessen voorbijkomen.
En je eventueel daarin vragen wilt stellen waar jij benieuwd naar bent of tegenaan loopt, om zo nog meer uit jouw proces te halen.
Op deze manier dus je doelen wilt rocken en los wilt komen van de dieetcultuur.
En dat allemaal in een omgeving waarin er enkel ruimte is voor respect, liefde en veel gezelligheid!.
De familie is niet geschikt voor jou wanneer jij
Niet omringd wilt zijn door mede beukers die hun leefstijl willen optimaliseren.
Verwacht aan je handje meegenomen te worden om alle waardevolle tips en info te vergaren
Niet op de (eventueel harde) waarheid zit te wachten en snel op je teentjes getrapt bent
Last hebt van veel geklets en prikkels
En dus eigenlijk voor een prikkie op zoek bent naar één-op-één coaching

join the family!

In de Beukers familie delen wij waardevolle tips en hebben wij echte aandacht voor jullie. Om deze persoonlijke benadering vast te houden, willen wij iedereen de kans geven om rustig kennis te maken met de omgeving en de familieleden.

Daarom gooien we slechts gefaseerd de deuren naar de familie open. Wil jij je graag aanmelden, maar is inschrijving nu niet mogelijk? Houd dan mijn Instagram goed in de gaten! Hier meld ik het direct wanneer de deuren weer opengaan.
Lidmaatschap
€10
per maand
Maandelijks opzegbaar
2x per week live sessies
Wekelijks een leerzame hand-out
Vind support bij gelijkgestemden
Exclusieve, unieke en leerzame content

Momenteel zijn de deuren naar de Beukers familie gesloten! Stuur een mail naar: familie@lotbeukers.nl als je op de wachtlijst wilt komen of hou mijn Instagram goed in de gaten!

veelgestelde vragen

Ik heb mij aangemeld, maar ik kom niet in de familieapp. Wat nu?

plus

Als je de orderbevestiging hebt gehad, staat daar een link in waar je je kunt aanmelden voor Discord. Dan kom je op de huisregels die je eerst moet accepteren. Je ziet daar een ✌️ met een getal bij staan. Je moet hierop klikken. Dan krijg je alle kanalen te zien.

Wat is de sfeer in de familie?

plus

Beukers familieleden zijn stuk voor stuk super aardig, lief en motiverend. Iedereen is welkom en velen beschrijven het dan ook als een warm bad waarin ze terecht zijn gekomen. Er is geen ruimte voor haat of negativiteit. Merk ik dit toch op, dan wordt hier korte metten mee gemaakt.

Kan ik mijn lidmaatschap altijd opzeggen?

plus

Deze familie doet niet aan verplichtingen en is dus altijd maandelijks opzegbaar. Wel minimaal zeven dagen voor het einde van je abonnement. Indien je wenst op te zeggen, kun je dit afmeldformulier invullen.