Join de beukers familie

Wanneer jij een doel hebt, kun je het alleen zien te bereiken. Alleen samen sta je sterker en daarom is het doeltreffender om je krachten te bundelen met ‘Lot’genoten! Sparren, elkaar oppeppen en onderling betrouwbare informatie uitwisselen. Daar staat de Beukers Familie voor!

Meld je aan

omring jezelf met medebeukers

De Beukers Familie is een besloten community in Discord en enkel toegankelijk met een lidmaatschap. In deze omgeving ben je omringd door medebeukers die graag hun leefstijl willen optimaliseren en kwaliteit van leven willen verbeteren. Hier is er geen ruimte voor bullshit! Met zijn allen streven we naar loskomen uit de dieetcultuur binnen een veilige omgeving waarin jij de kans hebt om op je eigen tempo alles eruit te halen wat erin zit.

Lot Beukers en Else Cos. Oprichters Beukers familie

2x per week een live sessie

Iedere week hosten wij éen keer een live sessie via YouTube en één keer een radiosessie in Discord waarin wij tot jouw beschikking staan. Tijdens deze sessies kan jij jouw persoonlijke vragen stellen die jou verder helpen in het proces. Zie het dus als een soort coaching!

de familie in discord

Ben je lid geworden van de familie? Dan krijg je toegang tot onze Discord omgeving! Hier staan verschillende kanalen waarin je berichten van Else en mij ontvangt. Zo post ik exclusieve berichten (niet terug te vinden op mijn sociale media) en verschijnt er wekelijks een informatieve hand-out over voeding, beweging of mindset. Je bepaalt zelf welke kanalen je volgt en of je met de andere leden wilt connecten. Dit laatste juichen wij  toe, want.. samen staan we sterker!

Wekelijkse live sessie
Voor (coachings)vragen met mij en Else
Wekelijkse live radiosessie
Vragen en support met mij en Else
Beukers Brabbel
Met belangrijke lessen over voeding, beweging, mindset
Krijg steun en motivatie
Van ‘Lot’genoten
Exclusieve berichten
Als eerst op de hoogte van nieuwe projecten en aanbiedingen
Geen ruimte voor bullshit
Geen excuses. Schouders eronder en gaan voor die resultaten.

familieleden aan het woord

Ik wil jou en Else bedanken voor wie jullie zijn. Zo oprecht, zonder onzin en de keiharde waarheid. Vind het zo verhelderend en voor het eerst van mijn leven heb ik het gevoel dat ik lekker ga met afvallen op een manier die ik vol kan houden. Ik hoop dat jullie beseffen hoe waardevol jullie zijn.

Nienke
May 2023

Yes -20kg vandaag aangetikt. Sinds 2 januari gestart dit jaar en in het begin veel te hard gegaan. Lot en Else hebben mij uitgelegd dat het belangrijk is om niet te snel af te vallen. Het was even stoeien, maar de laatste weken gaat het weer netjes. Ik ben zo dankbaar voor de Beukers familie, voor alle medestrijders, de vele radio en live-sessies elke week. Ik leer zoveel!

Claudia
May 2023

Ben helemaal blij met jou, de familie en nu je boek! Sinds ik je volg en in de familie ben gestapt voel ik mij een totaal ander mens. Vooral mentaal een stuk beter! En fysiek begint het ook zichtbaar te worden. Daar wil ik je heel graag voor bedanken.

Sabrina.L
May 2023

Vandaag de -7,5kg bereikt! Super trots en blij dat ik jullie in maart ben "tegengekomen". Afvallen is heerlijk, maar het allerbelangrijkste is de positieve mindset die jullie mij gegeven hebben, ik sta weer blij en gelukkig in het leven na veel verdriet. Dank jullie wel daarvoor.

MireilleK
May 2023

Nu een maand bij de Beukers Familie en ik ben zo blij dat ik Lot heb ontdekt op insta! 4 kilo in een maand, en eigenlijk ben ik best trots op mezelf!! Totaal niet het gevoel dat ik op dieet ben, dat ben ik natuurlijk ook niet haha, moet nog wel veel leren qua mindset. lk ben nu al een ander mens, zo blij mee.

Sasje
May 2023

De teller staat momenteel op -13 en ik heb mij nog nooit zo fit gevoeld, al moet ik nog wat kilootjes kwijt! Ooit 25 kf afgevallen maar nooit in een maatje minder gepast. Ik merk dat deze leefstijl in combi met bewegen goeds doet voor mijn lichaam. Ben Lot, Else en jullie allen zo dankbaar voor deze fijne familie. Zo fijn dat iedereen gewaardeerd wordt wat hij, zij ook bereikt of voor doel heeft.

Gabrielle
May 2023

Ik ben hard aan het werk gegaan met mijn 'graas' gedrag en het afbouwen van mijn eetmomenten. Ik eet nu 3x per dag ipv 6 keer. Mijn gewicht is van 76 naar 65 gezakt door het tracken! Maar ook het tracken ben ik aan het afbouwen zodat ik kan vertrouwen op mezelf en alles wat ik de laatste tijd hier geleerd heb in de familie. Ook dat gaat goed want er is alweer een kilo vanaf!! Fijn om te kunnen vertrouwen op mezelf, bedankt voor alle info tot nu toe.

Anke
May 2023

Bijna 4 weken in de familieapp. Vroeger durfde ik amper op de weegschaal te staan, laat staan elke dag. Toch probeer ik dit nu wel te doen en met jullie hulp ben ik er ook niet meer bang voor. Ik heb nog een lange weg te gaan maar de resultaten liegen er niet om. Ik val rond de 0,5kg per week af en ben daar voor het eerst voor mijn leven heel tevreden mee. Dank lieve familieleden voor de hulp en steun en vooral voor alle tijd en effort die jullie in ons steken. Dit geeft mij zoveel mentale rust!

Paula-P
May 2023

Ik ben een "stille" volger in de familie, maar wel super trots op iedereen in de groep ook al is het soms met vallen en opstaan! Ook bij mij zeker een maand dat de weegschaal niet naar beneden ging maar ik heb hier geleerd daarmee om te gaan zonder gefrustreerd te raken. Mijn eerste doel heb ik gehaald en nu met veel geduld en goede moed verder.

Miranda
May 2023

Het is gelukt!! 18 mei 2022 begonnen met het veranderen van mijn leefstijl en vandaag -20kg. Ik wil echt zeggen dat ik zo blij ben met alle goede tips van Lot en Else en deze geweldige Beukers familie!! We steunen elkaar als familie op de momenten dat we het even moeilijk hebben, op welk vlak dan ook. Hierdoor heb ik niet opgegeven en het telkens weer opgepakt op minder goede dagen.

AnoukV
May 2023

De eerste maand in de familie zit erop! Bijna 4kg kwijt! Nog nooit zo "langzaam" afgevallen, maar het voelt een-de-lijk goed!

Samsta
May 2023

Ben erg blij dat ik bij de familie hoor, ik heb nog nooit zo'n rust gehad tijdens het afvallen. Bij andere diëten is er altijd de focus op wat wel of niet mag waardoor er een hoop frustratie was. Nu totaal niet, de eerste kilo's zijn eraf en ik ga door tot mijn broek vanzelf op de grond zakt.

Ilona
Apr 2023

Lieve Lot en Else, net tijdens mijn wandeling de radiosessie van gisteren teruggeluisterd. Wat heerlijk weer! Veel kennis over voeding had ik al, maar was ik echt bij de familie haal is een verandering van mindset. Eerlijk, motiverend, respectvol, lief en recht voor z'n raap, daar hou ik van.

Tanja
Apr 2023

De Beukers familie is heel mooi en waardevol, vergeet gewoon op Instagram te kijken! Jullie veranderen levens in positieve zin, dat gun ik iedereen. 

Anniek
Apr 2023

Sinds december ben ik vol trots lid van de Beukers' familie! Ik ben jullie zo dankbaar. Ik durf dingen die ik eerst niet durfde en heb voor het eerst weer zin in de zomer. Geen truien om mezelf te verstoppen en daarnaast geniet ik weer van eten. Liefde voor jullie dames.

Saskia
Apr 2023
Meld je nu aan wanneer jij
Omringd wilt zijn door mede beukers die hun leefstijl willen optimaliseren.
De kanalen wilt uitpluizen waar Else en ik onze belangrijke informatie delen en tot je wilt nemen wat voor jou van toepassing is.
Zin hebt om twee keer in de week naar een radio- en livesessie te luisteren (dit kunt je terugkijken en terug luisteren) waarin allerlei waardevolle lessen voorbijkomen.
En je eventueel daarin vragen wilt stellen waar jij benieuwd naar bent of tegenaan loopt, om zo nog meer uit jouw proces te halen.
Op deze manier dus je doelen wilt rocken en los wilt komen van de dieetcultuur.
En dat allemaal in een omgeving waarin er enkel ruimte is voor respect, liefde en veel gezelligheid!.
De familie is niet geschikt voor jou wanneer jij
Niet omringd wilt zijn door mede beukers die hun leefstijl willen optimaliseren.
Verwacht aan je handje meegenomen te worden om alle waardevolle tips en info te vergaren
Niet op de (eventueel harde) waarheid zit te wachten en snel op je teentjes getrapt bent
Last hebt van veel geklets en prikkels
En dus eigenlijk voor een prikkie op zoek bent naar één-op-één coaching

join the family!

In de Beukers familie delen wij waardevolle tips en hebben wij echte aandacht voor jullie. Om deze persoonlijke benadering vast te houden, willen wij iedereen de kans geven om rustig kennis te maken met de omgeving en de familieleden.

Daarom gooien we slechts gefaseerd de deuren naar de familie open. Wil jij je graag aanmelden, maar is inschrijving nu niet mogelijk? Houd dan mijn Instagram goed in de gaten! Hier meld ik het direct wanneer de deuren weer opengaan.
Lidmaatschap
€10
per maand
Maandelijks opzegbaar
2x per week live sessies
Vind support bij gelijkgestemden
Exclusieve en unieke content
Als eerste op de hoogte van nieuwe projecten

Momenteel zijn de deuren naar de Beukers familie gesloten! Stuur een mail naar info@lotbeukers.nl als je op je wachtlijst wil komen of hou mijn Instagram goed in de gaten

veelgestelde vragen

Ik heb mij aangemeld, maar ik kom niet in de familieapp. Wat nu?

plus

Als je de orderbevestiging hebt gehad, staat daar een link in waar je je kunt aanmelden voor Discord. Dan kom je op de huisregels die je eerst moet accepteren. Je ziet daar een ✌️ met een getal bij staan. Je moet hierop klikken. Dan krijg je alle kanalen te zien.

Wat is de sfeer in de familie?

plus

Beukers familieleden zijn stuk voor stuk super aardig, lief en motiverend. Iedereen is welkom en velen beschrijven het dan ook als een warm bad waarin ze terecht zijn gekomen. Er is geen ruimte voor haat of negativiteit. Merk ik dit toch op, dan wordt hier korte metten mee gemaakt.

Kan ik mijn lidmaatschap altijd opzeggen?

plus

Deze familie doet niet aan verplichtingen en is dus altijd maandelijks opzegbaar. Indien je wenst op te zeggen, kun je een mailtje sturen naar info@lotbeukers.nl