Inspiratie

Kortingscodes Lot Beukers

Uiteraard prijst Lot Beukers alleen dingen aan waar ze 100% achterstaat, zoals bijvoorbeeld haar eigen boeken en bakeiwit (grapje - maar toch ook weer niet). En als Lot ze echt graag gebruikt, dan regelt ze voor haar Beukers Familie ook altijd een fijne kortingscode of een prachtig extraatje. Al deze kortingscodes vind je in dit overzicht op een rij.

Wat je moet weten over de kortingscodes van Lot Beukers

Alle producten waar Lot Beukers fan van is, heeft ze uitgeprobeerd en goed bevonden. Je kan er dus van uitgaan dat je kwaliteit in handen hebt wanneer je via een van de kortingscodes van Lot Beukers bestelt. In sommige gevallen houdt Lot een klein percentage over aan het complete bestelbedrag en de andere keer valt een kortingscode binnen een samenwerking. Jij betaalt er, als klant, in geen enkel geval meer door en het kost je dus nooit iets extra's. Sterker nog, je houdt er juist veel meer aan over.

Lot Beukers: kortingscode

Van de volgende bedrijven mag Lot Beukers een kortingscode weggeven waardoor jij korting krijgt of juist een extra cadeautje bij je bestelling ontvangt. In vrijwel alle gevallen moet je de kortingscode voor het afrekenen doorvoeren en verschijnt het extraatje of de korting in het winkelmandje. Gaat er iets niet helemaal goed, stuur dan het bedrijf waar je hebt besteld, een berichtje.

Personal Protein kortingscode

De kortingscode voor Personal Protein is BEUKIE. Je krijgt bij elke bestelling een protein bar gratis. Ook als je het bakeiwit van Lot Beukers bestelt.

PLNKTN kortingscode

Wil je wat bestellen bij PLNKTN? Gebruik dan de code BEUKIEPOWER om korting te krijgen op de eerste bestelling

Steviala kortingscode

In de recepten van Lot wordt regelmatig Steviala gebruikt en ook daar is een korting voor. Met de code LALALOT krijg je korting op de eerste bestelling

Zie je een van de merken voorbijkomen op de Instagrampagina van Lot Beukers en wil jij het ook graag uitproberen? Vergeet dan vooral de kortingscode niet te gebruiken!

meer blogs