Lot Beukers in de media

Lot Beukers te gast in 'Schouders eronder' de podcast

Op 19 juli was Lot Beukers te gast in 'Schouders eronder', de podcast van Daan Stormink. Nog nooit eerder was zij zo open over waar zij vandaan komt, wat haar drijft om  hard te werken en hoe zij aankijkt tegen de heersende opvattingen die er zijn over gezond eten en afvallen.

Lot Beukers te gast in Schouders Eronder

Lot is op haar Instagram een open boek. Zij neemt geen blad voor haar mond als het aankomt op nieuwe diëten, 'trucjes' om snel af te vallen of wanneer mensen denken dat zij dat ene speciale sneeuwvlokje zijn en het hen daarom echt niet lukt om af te vallen. Ook vertelt zij regelmatig welke reis ze zelf heeft afgelegd: van een 100 kilo zware, ongelukkig vrouw met een ongezonde relatie met eten tot een fit en gelukkig iemand die perfect weet wat goed voor haar is en wat niet.

Maar zo eerlijk als Lot is in de podcast van Daan, was zij nog nooit. Ze vertelt over haar moeilijke jeugd, de mishandelingen en de trauma's die ze heeft moeten weerstaan. Lot laat op een prachtige manier zien hoe je van de donkerste plekken jezelf toch naar het licht toe kan laten groeien.

De hele aflevering van Schouders Eronder vind je op YouTube en Spotify.

meer blogs