Lot Beukers in de media

Lot Beukers x Personal Protein - het beste bakeiwit!

Deze samenwerking kon gewoon niet uitblijven! Al vele jaren is Lot Beukers groot fan van de producten van Personal Protein en dat is natuurlijk niet zonder reden. De kwaliteit is van een hoog niveau en Lot vond in de shop altijd precies wat ze zocht. Op één ding na: lekker en gezond eiwitpoeder om mee te bakken. Natuurlijk kan je ieder eiwitpoeder door een recept gooien, maar dat is niet altijd een goede combinatie. En dus sloegen Lot Beukers en Personal Protein de handen ineen. Het was tijd voor een samenwerking!

Het allerlekkerste bakeiwit(poeder)

De missie van Lot is duidelijk: gezond leven is onwijs belangrijk. En daar horen dus ook goede producten bij. Het stond dus als een paal boven water dat het bakeiwitpoeder geen gekke suikers moest bevatten. In flink wat eiwitpoeders vind je ze wel, en dat maakt het product vaak vele malen ongezonder. Superslecht en heel erg onnodig. Daarnaast vond Lot het erg belangrijk dat het een lactose-arm poeder werd. Helemaal lactose-vrij is het niet geworden, maar er is geprobeerd de hoeveelheid lactose zo laag mogelijk te houden. Wel is het eiwitpoeder 100% glutenvrij gemaakt.

En niet alleen de inhoud is belangrijk, ook naar het gebruik van het bakeiwit is gekeken. Zo kan je er perfect mee bakken en is het heel fijne poeder waardoor je het ook in bijvoorbeeld je yoghurt kan doen.

Dit maakt het voor ons het allerlekkerste en het allerbeste bakeiwit!

Wat zijn de ingrediënten van het bakeiwitpoeder?

Er zijn twee verschillende soorten te bestellen via de webshop van Personal Protein: vanille en chocolade. Beiden bevatten verschillende ingrediënten:

Vanille- ingrediënten: wei-eiwit isolaat (melk), middellange keten vetzuren uit palmolie, verdikkingsmiddel: guarpitmee; aroma, emulgator: zonnebloemlecithine; glucose stroop, sodiumcaseinaat (melk), tricalciumfosfaat.

Chocolade ingrediënten: wei-eiwit isolaat (melk), middellange keten vetzuren uit palmolie, aroma, verdikkingsmiddel: guarpitmeel; emulgator: zonnebloemlecithine; glucose stroop, sodiumcaseinaat (melk), tricalciumfosfaat.

Uiteraard zijn ook de voedingswaarden heel belangrijk. Deze vind je in een overzicht op de website van Personal Protein.

Wij zijn ontzettend blij met deze samenwerking en voelen ons enorm vereerd door de grote belangstelling voor dit product. Vanille is zelfs al meerdere malen uitverkocht geweest! Heb je iets lekkers gemaakt met het bakeiwitpoeder? Deel dit dan vooral op Instagram en vergeet daarbij @lotbeukers niet te taggen!

meer blogs