Coming soon!Nieuw!
No items found.

Bakken met Beukers

Het bakboek met de beste eiwitrijke recepten die laag in calorieën en koolhydraten zijn!

Denk jij dat je enkel kunt afvallen door op een houtje te bijten en al het lekkers uit je leven te bannen? Onzin! Neem afscheid van je karig belegde crackers en saaie bakjes kwark; verwelkom taart, muffins en cake terug in je leven! In dit populaire bakboek toont Lot jou recepten die weinig calorieën bevatten, in een handomdraai op tafel staan en ook nog eens ontzettend smaakvol zijn. Afvallen én een zoetekauwer zijn kan gewoon!

⮕ Bij de pre-order van een hardcopy (!) krijg je een masterclass van de Beukers Academy t.w.v. €99,95 cadeau!
Hardcopy
€ 19,95
Bestel online bij:
Bekijk de hele boekwinkel

Bakken met Beukers is niet het zoveelste bakboek wat jij aan gaat schaffen en vervolgens op je plank laat verstoffen. Sterker nog: grote kans dat Lot Beukers vaker bij je op het aanrecht ligt dan je zou willen! De recepten uit 'het kookboek waar het allemaal mee begonnen is' gaan namelijk jouw ontbijt-, lunch- en snackmomentjes drastisch veranderen!

Afzien is verleden tijd

Vanaf nu ben jij niet meer veroordeeld tot je saaie bakjes kwark of karig belegde crackers, maar schuif je gewoon muffins, een hele cake of een halve taart naar binnen. Allemaal laag in calorieën en koolhydraten, maar hoog in eiwitten en vezels. Daarnaast zijn veel recepten vrij van gluten en/of lactose of super makkelijk gluten- en/of lactosevrij te maken.

Al zegt Lot het zelf: deze bakcreaties zijn ook nog eens bijzonder smaakvol! Recepten waar jij absoluut geen keukenprins, -prinses, of -prinsex voor hoeft te zijn en je binnen een poep en een scheet op tafel hebt staan. Op deze manier hoeft op je voeding en gewicht letten geen struggle te zijn, maar wordt het zowaar een feestje!

Van diëten werd ik doodongelukkig en het maakte te weinig verschil. Het roer moest om en ik ben aan het bakken geslagen. Met prachtige, 'lowcal' creaties als resultaat waardoor je muffins, cake en taart weer in je leven kan verwelkomen. You are welcome!

Lekker en makkelijk bakken met Beukers

Dankzij het bakboek Bakken met Beukers weet jij dat:

  • Afvallen niks te maken heeft met uithongeren;
  • Je gewoon een zoetekauwer kan blijven, ook wanneer je op de kilo's aan het letten bent;
  • Het mogelijk is om verantwoorde baksels op tafel te zetten die niet onder doen voor het "echte" werk, zoals Lot diens favoriet: Dreamy Creamy Vanilla Cake;

beoordelingen

5 sterren4 sterren3 sterren

Alle dieetboeken die mij hebben geholpen met afvallen, maar niet voor gedragsverandering hebben gezorgd gaan nu de deur uit. Want al die kilo's zaten er snel weer aan. Jouw boeken gaan de lege plekjes opvullen want sinds ik jou volg al zo'n 7 kilo afgevallen.

Darnella
Dec 2022
5 sterren4 sterren3 sterren

Wat ben ik nog altijd blij dat ik jouw account ben tegengekomen. Elke maand een klein minnetje op de weegschaal zorgt ervoor dat ik inmiddels 9 kilo kwijt ben. 

Marielle
Dec 2022
5 sterren4 sterren3 sterren

Sinds ik jou in mijn leven heb en je boeken heb aangeschaft zijn alle puzzelstukjes op zijn plaats gevallen. Met trots kan ik zeggen dat ik 43 kilo ben afgevallen en 100% zeker weet dat ik het nooit meer zo ver laat komen. 

Annelie
Dec 2022
5 sterren4 sterren3 sterren

Inmiddels 25 kilo lichter, nu 2 jaar bezig! Voelt zo goed om zonder schuldgevoel ergens van te kunnen genieten. Dank je wel daarvoor.

Marcella
Dec 2022
5 sterren4 sterren3 sterren

Ik volg je al enige tijd en ben mede dankzij jouw duidelijke info en tips al 10 kilo kwijt! Ik waardeer je eerlijkheid en het feit dat je recht door zee bent.

Elmarye
Dec 2022
5 sterren4 sterren3 sterren

Lieve Lot, ik ben na de start met jouw boeken en jouw "levenslessen" nu 5kg kwijt en vele cm's buikvet verloren! Ik voel mij fit, energiek en heb een gezonde relatie met voeding gekregen. Bedankt voor al je liefde en support.

Ramona
Dec 2022
5 sterren4 sterren3 sterren

Ik kan niet wachten om weer al jouw recepten te maken. Sinds ik jou volg ben ik 20 kilo afgevallen en voor het eerst kan ik zeggen ik ben niet aan de lijn! Dit is een nieuwe leefstijl en het voelt verdomd goed.

Rianne
Nov 2022
5 sterren4 sterren3 sterren

Lot, ik ben zo blij met jou! Ik volg je nu iets langer dan een jaar en de teller staat op -23kg.

Nicole
Nov 2022
5 sterren4 sterren3 sterren

Eindelijk kan ik zeggen (op mijn 35ste) dat mijn relatie met voeding gezond is! En dat komt door jou Beukie. Door jouw lessen, informatie, tips & boeken.

Indra
Nov 2022
5 sterren4 sterren3 sterren

Ik ben fan Lot! Ga zo door. Blij dat ik nu al bijna 16kg afgevallen ben met je lekkere recepten.

Denise
Nov 2022
5 sterren4 sterren3 sterren

Met hulp van je boeken en je wijze nuchtere advies 10kg kwijt en ik houd het nu al 2 maanden met gemak stabiel! 80/20 werkt super.

Anja
Nov 2022
5 sterren4 sterren3 sterren

Als je in de ochtend beneden komt en je dochter (13) tegen je zegt 'mam wat zie je er goed uit'!! Dat is wat -14 kilo doet. En dat allemaal met behulp van jou.

Mariska
Nov 2022
5 sterren4 sterren3 sterren

Dank je wel, je hebt mijn leven in 4 weken al meer veranderd dan ooit een ander gelukt is!

Angela
Nov 2022
5 sterren4 sterren3 sterren

Lieve Lot, dankzij jouw inzichten en expertise die ik kan toepassen in mijn leven heb ik eindelijk weer mijn menstruatiecyclus terug en ben ik 21 kilo kwijt. Duizendmaal dank!!

Arabelle
Nov 2022
5 sterren4 sterren3 sterren

Lot is lifechanging! De recepten zijn goddelijk en retesimpel. Ik kan maar 5 sterren geven.....anders kreeg ze er 10. Naast de topboeken is haar insta een feestje om te volgen. Heerlijke humor, zelfspot en gratis....jaaa echt gratis recepten. Iedereen heeft een beetje Lot nodig in haar leven

Cindy
Sep 2022
5 sterren4 sterren3 sterren

Bouwen en jouw andere boeken laten mij verantwoord genieten. Ik heb zoveel belangrijke lessen geleerd en voor het eerst in jaren ben ik trots op mezelf!

Anne
Aug 2022
5 sterren4 sterren3 sterren

Mede dankzij jouw boeken, inzichten en motivatietalk ben ik al 4 jaar op gewicht!!

Fleur
Jul 2022
5 sterren4 sterren3 sterren

Met Bakken en Bikken, ja toen nog in één cassete, begon mijn verslaving. De recepten zijn zo easypiesie te maken en mijn kinderen zijn er zelfs dol op dat ik nu 6 boeken in de kast heb staan van Beukers. Heerlijke recepten die je wilt proberen en daarna blijft maken. Daarom zeg ik; gewoon kopen, want hier ga je geen spijt van krijgen.

Laura
May 2022
5 sterren4 sterren3 sterren

Dit is dus precies wat je wil: heerlijke zoete cakes, taarten en andere baksels maar dan met weinig calorieën en goede voedingswaarde. De recepten zijn super simpel, super lekker en ideaal voor ontbijt, lunch en snacks. Bakken is echt dé lifehack voor als je echt lekker wil eten en snacken maar ook op de calorieën let. Alle recepten bevatten heldere instructies en eerlijke informatie over voeding & voedingswaarde. Dit wil je echt! Ik wil ik elk geval niet meer zonder!

Moniek
May 2022
5 sterren4 sterren3 sterren

Ik volg Lot al jaren. Haar eerlijke oprechte manier van communiceren vind je ook terug in dit fijne boek. Geen moeilijke recepten, maar hoppa, duidelijk beschreven wat je moet doen. Het was het eerste boek dat ik van haar kocht en de basis van veel recepten is hierin terug te vinden. Tot op de dag van vandaag nog steeds blij mee.

Dittie
May 2022
5 sterren4 sterren3 sterren

Mijn allereerste boek en nog elke dag/ week blader ik erdoor en maak ik er iets lekkers uit .. altijd een feestje en nog steeds helemaal niet beu , blijft nog altijd even spannend👌🏼🥰🥳

Vanessa
Apr 2022
5 sterren4 sterren3 sterren

Lot is een topper! Ze geeft veel en goede informatie. De boeken zijn erg fijn. En zeker lekkere recepten. Nu al zin in nog meer nieuwe recepten.

Kelly
Apr 2022
5 sterren4 sterren3 sterren

Dit e-book al een tijdje in huis. De wafels zijn onder mijn kinderen grote favoriet. Wel gemerkt dat het belangrijk is om (zoals lot ook zegt) de juiste producten te gebruiken anders is de smaak niet goed. En dat zou jammer zijn, want dit boek geeft je zoveel opties tot lekkers! Echt een aanrader.

Isa
Apr 2022
5 sterren4 sterren3 sterren

Ik volg een andere leefstijl om mijn huidige gewicht te behouden, nadat ik een behoorlijk aantal kilo's ben afgevallen. De boeken van Lot helpen mij om snel en makkelijk een lekker en verantwoord tussendoortje op tafel te zetten. En zelf gebruik ik de recepten uiteraard ook als basis-inspiratie! Dus een beetje van Lot en een beetje van mezelf. Lot: jouw boeken inspireren en zijn makkelijk door iedereen te maken, geen poespas, niks ingewikkeld

Antoinette
Jan 2022
5 sterren4 sterren3 sterren

Wat een fantastisch boek! Alleen maar lekkere recepten met makkelijk te verkrijgen ingredienten. Echt een feest om in de keuken te staan én om te eten natuurlijk

Susan
Dec 2021
5 sterren4 sterren3 sterren

Heel blij met dit boek! Heerlijke baksels die ook nog eens goeie macro’s hebben. Dit wil je als je een lekkere zoete trek hebt, maar niet teveel vetjes aan je billen wilt plakken!

Femke
Apr 2019
5 sterren4 sterren3 sterren

Genieten! Dat is jouw boek in 1 woord omschreven! Zoveel recepten waar veel tijd & passie inzitten van Lot! Haar boeken sluiten perfect aan als je houd van lekker maar verantwoord genieten! Haar boeken zijn ‘tieten’ goed! Zelfs als je niet de handigste bent in de keuken kun je deze goddelijke recepten maken. Vaak boordevol eiwitten maar lowcal. Iets wat iedereen wil dus!

Lois
Sep 2019
5 sterren4 sterren3 sterren

Het lijkt bijna te mooi om waar te zijn. Baksels die je zonder schuldgevoel naar binnen kunt schuiven. Cheesecake for breakfast anyone? Deze staat minstens 1x per week op mijn ontbijtbordje. Zo zijn alle recepten simpel, lekker, én hoef je geen halve supermarkt aan ingrediënten in huis te halen, ook wel zo fijn! En hoe goed is het dat je kunt genieten van allerlei lekkers zonder de onzinnig hoge kcal? Zo blijft je cutleven en stuk draaglijker. Héél bij met dit boek dus!

Kirsty
Jul 2019
5 sterren4 sterren3 sterren

Tof boek met super recepten! Aanrader!!!

Manon
Oct 2019
5 sterren4 sterren3 sterren

Lekkere baksels die verantwoord zijn én ook nog eens makkelijk te maken! Ik ben fan 🙋🏼‍♀️

Megan
Jul 2019
5 sterren4 sterren3 sterren

Heerlijk baksels in het boek waarbij je haast niet kan geloven dat er amper calorieën in zitten! En wie wil nou niet ontbijten of lunchen met cake en je collega’s jaloers maken! Ook zeker Lot even volgen op insta want daar zet ze ook de lekkerste dingen op (niet altijd even gezond lees ik heb humble&crumble ontdekt door jou!) maar altijd weer fijn om je reviews te lezen!

Rowena
Jul 2019
5 sterren4 sterren3 sterren

Boek ziet er prachtig uit. Is voorzien van mooie foto's. Bij ieder recept staan de voedingswaarde vermeld.

Sandra
Aug 2019
5 sterren4 sterren3 sterren

Ik ga hier zó goed op! Heerlijke baksels met nog betere macro's! Was de aankoop dubbel en dwars waard!

Romee
Sep 2019
5 sterren4 sterren3 sterren

Heerlijke gemakkelijke baksels! Perfect voor mensen die ook niet begrijpen hoe je netjes máár 1 stukje cake kunt eten.. Gelukkig kun je met deze recepten de héle cake eten. Echt een aanrader!!!

Lau
Feb 2019
5 sterren4 sterren3 sterren

Mooi boek met prachtige foto's. Bij ieder recept staan de voedingswaarden vermeld. Duidelijke, eenvoudige recepten.

Sandra
Apr 2019
5 sterren4 sterren3 sterren

Super boek, voor mijn vriendin aangeschaft maar ik maak de meeste recepten eruit! Werkt verslavend, lekker laag in calorieën samen zijn mijn vriendin en ik ruim 50kg afgevallen. En we aten wekelijks soms wel vaker een recept uit het boek. En ik ben echt geen held in de keuken, maar zelfs mij lukken de recepten!

Patrick Oosterlaar
Oct 2019
5 sterren4 sterren3 sterren

Lekkere, makkelijke en goede recepten! Geen onnodig hoge kcal inname meer.

Jorinde
Nov 2019
5 sterren4 sterren3 sterren

Super leuk boek! Heerlijke baksels en nog eens verantwoord ook wat wil je nog meer! Ik ben er fan van! Dus een zekere aanrader!

Daisy Soijer
Sep 2019
5 sterren4 sterren3 sterren

Allebei de boeken tegelijk gekocht. Geen seconde spijt van gehad. Heerlijke baksels en gerechten en wie had gedacht dat ontbijten met cake gewoon “mag” 😇 De bijbel van Beukers staat op mijn verlanglijstje! Kan niet wachten.

Chantal geerings
Jan 2019
5 sterren4 sterren3 sterren

Topboek als je van bakken houd! Fijne tussendoortjes met nog fijnere macro’s!

Karin
Sep 2019
5 sterren4 sterren3 sterren

De boeken van Lot zijn zo ontzettend fijn!! Heerlijke recepten, maar ook super makkelijk. Je hoeft nie urenlang in de keuken te staan bakken om de meest heerlijke creaties uit je oven te toveren. Dus lekker én praktisch!! Daarnaast ook leuke en goede informatie, en natuurlijk top macro's. Zeker een aanrader, beide boeken!

Amanda
Aug 2019
5 sterren4 sterren3 sterren

Deze is dus ook in mijn bezit! Geweldig lekkere baksels. Niet ingewikkeld en snel klaar, met goede verhoudingen en laag in calorieën! Ik neem nog een lekkere stuk skinny cheesecake I love it!!

Marion
Feb 2019
5 sterren4 sterren3 sterren

Zo werd ik niet alleen de prinses op het erwt maar ook ware keukenprinses. Makkelijke recepten, en nog te bikken ook!

Liset
Mar 2019
5 sterren4 sterren3 sterren

Fan-tas-tisch boek!

Anne
May 2019
5 sterren4 sterren3 sterren

Na te lang, misschien wel jaren?, te hebben gekwijld bij al jouw recepten, heb ik beide boeken besteld. Boeken met duidelijke en lekkere recepten! En zelfs mijn dochtertje, 13 maand, smult hiervan! Wij wachten met smart op boek 3.

Naomi
Jun 2019
5 sterren4 sterren3 sterren

Geweldig boek met fijne, toegankelijke recepten die stuk voor stuk om je vingers bij af te likken zo lekker zijn! En nog gezond ben verantwoord genieten op deze manier ook. Daarnaast is Lot een fantastisch leuk en verfrissend mens om te volgen. Op alle vlakken een aanrader dus!

Fardau
Jun 2019
5 sterren4 sterren3 sterren

Ik heb beide boeken, en vind ze geweldig! Zo fijn om lekkere baksels te kunnen maken (en eten!) zonder meteen 1000 kcal binnen te krijgen. Makkelijke recepten, niet te veel ingrediënten en lekker snel gemaakt, love it! Echt een aanrader!!

Paula
Aug 2019
5 sterren4 sterren3 sterren

Aanrader voor iedereen die snel en ook nog eens makkelijke,heerlijke,gezonde lekkernijen kan maken met dit geweldige boek.

Hannny
Jan 2019
5 sterren4 sterren3 sterren

Zo fijn om te zien dat je ook anders kan eten waarbij niet al het lekkers en aspartaam verboden wordt. Ideaal voor zoetekauwen!

Barbara
Sep 2019
5 sterren4 sterren3 sterren

Eerste receptenboek dat ik ooit gekocht heb. Want MAN! wat was ik nieuwsgierig!! En waar je vaak alleen maar teleurgesteld kunt zijn als de verwachtingen hoog zijn, heeft dit boek mijn verwachtingen overtroffen. Heerlijke recepten, makkelijk te maken en met nog fijnere voedingswaarde! Aanrader!

Yvet
Feb 2019
5 sterren4 sterren3 sterren

Tietenlekkere recepten voor een waardeloze thuisbakster als ik. Een en al snoepen zonder schuldgevoel, dat wil iedereen!

Marit
Jul 2019
5 sterren4 sterren3 sterren

Pareltjes van baksels met topmacro’s! Dikke aanrader, waar je niet dik van wordt. ;)

Priscilla
Mar 2019
5 sterren4 sterren3 sterren

Heerlijke baksels waar ik veel gebruik van maak! Iedereen op mijn werk maak ik er ook blij mee en hoe fijn is het dat je een hele (jazeker, een hele) cake kan opeten zonder meteen 1500kcal naar binnen te schuiven!

Claire
Sep 2019
5 sterren4 sterren3 sterren

Super blij met het boek, heerlijke recepten, niet te moeilijk en echt geweldige macro’s. Ik kan er echt van genieten dat ‘lekkere’ dingen gewoon gezond kunnen zijn. 🤩

Myrna
Apr 2019
5 sterren4 sterren3 sterren

Het "kook" boek waar uit ik verre weg het meeste maak. Heerlijke, makkelijke baksels die goed zijn voor je lijf en je ziel. Echt een aanrader als je gewoon iedere dag cake wil eten!

Loïs
Aug 2019
5 sterren4 sterren3 sterren

Heerlijke recepten, zo lekker dat ik inmiddels een aantal favorieten heb en er niet eens aan toegekomen ben om alles uit te proberen! Het fijne is dat de recepten lag in kcal zijn en hoog in eiwitten!!!! Perfect voor in je voedingsschema!

Karlijn
Sep 2019
5 sterren4 sterren3 sterren

Wat een goed kookboek! Er staan veel recepten in die makkelijk te maken zijn. Ook heb je hiervoor ook niet veel 'bijzondere' ingrediënten nodig. En het leukste van allemaal: het is lekker en de macro's zijn top! 😍

Sanne
Jun 2019
5 sterren4 sterren3 sterren

Heb dit boek nu enkele maanden in mijn bezit en bak bijna wekelijks recepten uit het boek. De recepten zijn easy, variërend en daarnaast (het belangrijkste) erg lekker! Kortom, een boek in de categorie; moet je hebben

Linda
May 2019
5 sterren4 sterren3 sterren

Niet alleen afvallen kan je goed door middel van dit boek, maar ook onwijs goed beter worden van de ziekte anorexia! Door middel van Lot, heb ik “enge” maaltijden minder eng gemaakt door deze waanzinnige baksels, alles geproefd, alles gegeten! En ik kan officieel zeggen. Dat ik eindelijk gezond gewicht heb, en ook nu gewoon een “slecht” softijstje durf te likken! DIKKE AANRADER

Noah
Nov 2019
5 sterren4 sterren3 sterren

Heel fijn boek met heerlijke recepten. Vooral het hemelse kaneelbrood is, als je van kaneel houdt, écht hemels! Daarnaast zijn de recepten daadwerkelijk gemakkelijk te maken en eventueel naar wens aan te passen (bijvoorbeeld voor bananen haters zoals ik 😅). Enige minpuntje vind ik dat je voor veel recepten veel eiwitten nodig hebt, en naast dat ik dat zonde vind van het eigeel, wordt dat ook een ietwat duur grapje. Ik kies dus vooral de recepten waar niet zo extreem veel eieren voor nodig zijn 😊

Minke
Jun 2019
5 sterren4 sterren3 sterren

Als echte kook- en bakfan biedt dit boek de ultieme uitkomst! Dankzij Bakken met Beukers kan ik meerdere keren per week genieten van het bakken, en het ook nog makkelijk eten zonder een schuldgevoel. Daarbij helpen de recepten ook nog bij het halen van de macro-doelen, een echte aanrader dus!

Danique Tieleman
Oct 2019
5 sterren4 sterren3 sterren

Enorm lekkere recepten. De meeste zijn, zelfs voor de niet-keuken helden zoals ik, ook nog eens heel makkelijk te maken. Echt een aanrader!

Yummee Snaphaan
Jan 2019
5 sterren4 sterren3 sterren

Paar maanden terug deze gekocht want ben ze wel beetje zat die kilo's en cutleven met beukers is nou eenmaal leuker met veel eten. Lekker tegenstrijdig, maar met deze topper echt mogelijk. Recepten zijn super simpel en ingrediënten hoef je over het algemeen ook niet stad en land voor af te zoeken. Die kilo's ben ik goed aan het dumpen en voor de eerste keer lukt dat zonder moeite!

Danielle
Feb 2019
5 sterren4 sterren3 sterren

Geweldig als je van bakken houdt maar toch om je voeding/ gewicht wilt denken en ook nog rijk aan proteine. Lekker blijven eten terwijl je toch afvalt! Hoe kan het nog beter?!?

Wilma
Oct 2019
5 sterren4 sterren3 sterren

Gekocht als kado voor mijn zusje, natuurlijk stiekem al ingekeken en recepten opgeslagen! Morgen gaat hij met pijn in mijn 💖 weg, wat een bazen recepten staan er in!

Maureen
Oct 2019
5 sterren4 sterren3 sterren

Inmiddels het boek een weekje in huis en al drie recepten geprobeerd. Stuk voor stuk pareltjes, ik ben enthousiast! Ik heb nu al zin om de overige recepten ook te gaan bakken en proeven!

Aniek
Aug 2020
5 sterren4 sterren3 sterren

Heerlijk boek met gezonden recepten wat het afvallen een stuk makkelijker en leuker maakt. Met veel plezier deze baksels gemaakt.

Wendy
Apr 2020
5 sterren4 sterren3 sterren

wat een super fijn boek lot! Ik heb echt bijna alles al gemaakt ! Na mijn maagverkleining moet ik heel veel eiwitten eten, en wat zijn jouw recepten daar fijn voor! Ik raad je boek echt aan iedereen aan!!

Suzanne
Feb 2020
5 sterren4 sterren3 sterren

Het boek al een paar weken in huis en de nodige baksels al gemaakt. Stuk voor stuk even lekker. Ontbijt, lunch en tussendoortjes zijn een feest nu! Dit maakt het afvallen een stuk leuker en makkelijker vol te houden.

Sharon
Oct 2020
5 sterren4 sterren3 sterren

In plaats van maandag bakdag hebben we nu gewoon lekker 3 bakdagen in de week!! En dat alles ook nog eens zonder aan te komen maar juist af te vallen, wat wil een mens nog meer? (Jaja behalve Lot zelf in je keuken die alles uit haar boek voor je bakt :)

Wendy
Jul 2020
5 sterren4 sterren3 sterren

I love it Handige recepten om te maken als je geen keukenprins(es) bent en lekker joh!! Ik ga hier heel goed op, lekker blijven eten met super macro's.

Ankie
May 2020
5 sterren4 sterren3 sterren

Ik heb dit boek nu een paar maanden in huis, en het is echt geweldig! Ook in mijn cut staan er super lekkere en macro friendly recepten in. Heb al heel veel recepten uitgeprobeerd en tot nu toe smaakte het allemaal super lekker! Dit boek is zeker een aanrader als je van lekkere gebakjes, koeken en cake houdt maar toch binnen je kcal budget wil blijven. En vaak zitten de receptem bomvol met eiwitten, win win dus!

Maaike van elderen
Oct 2020
5 sterren4 sterren3 sterren

Supersupersuper lekkere recepten, inmiddels een aantal recepten geprobeerd. Iedereen aan wie ik iets geef wilt dit boek hebben! Een echte aanrader!

Kelly
Dec 2020
5 sterren4 sterren3 sterren

In plaats van maandag bakdag hebben we nu gewoon 3 bakdagen in de week!! En dat zonder aan te komen maar juist af te vallen, wat wil je nog meer? (Jaja zonder Lot die in jou keuken alle recepten uit haar boek komt maken :)

Wendy
Aug 2020
5 sterren4 sterren3 sterren

Sinds ik dit fantastische boek in huis heb, worden de bakspullen wekelijks gebruikt. Heerlijk smullen van de verschillende baksels, zonder spijt te hebben ! Er staan zoveel verschillende, heerlijke recepten in. Vanaf het begin geen spijt gehad van deze aankoop. Een hele fijne en goede aanrader ! Dit boek moet iedereen eigenlijk in de keuken hebben. Elke hap is een feestje !

Ilse
Jul 2020
5 sterren4 sterren3 sterren

Wat een heerlijk boek! Ik heb in een week al meerdere heerlijke baksels gemaakt waar ik van heb genoten. Je hebt wat basis ingrediënten nodig zoals whey en suikervervanger, maar als je die eenmaal in huis hebt kun je de meeste recepten wel maken. De recepten in dit boek zijn perfect als ontbijt of tussendoortje, goed te bewaren (bv. in de vriezer) en ook nog eens leuk om te maken!

Suzanne
Mar 2020
5 sterren4 sterren3 sterren

Wat een super lekkere maar vooral gezonde recepten. En niet eens super moeilijk! Ik ben er onwijs blij en maak bijna elke week wel iets uit dit boek.

Marijke
Feb 2020
5 sterren4 sterren3 sterren

Mijn oven draait overuren na DE ontdekking van het jaar, dit fantastische boek sla ik dagelijks open om een MEGA lekker baksel in elkaar te flansen! Zelfs deze keukenkluns lukt het om binnen no time lekkere en verantwoorde creaties op tafel te toveren met als favorieten de skinny cheesecake en hemels kaneelbrood. Een dag niet gebakken met lady Beukers is een dag niet geleefd😉

Mireille
Sep 2020
5 sterren4 sterren3 sterren

Dit boek tegelijk aangeschaft met bikken en tot op de dag van vandaag geen spijt. Maak dagelijks lekkere baksels,ik ben zelf enooooorme fan van chocolade,pindakaas en cake-jes en taart en bizar wat je eigenlijk kunt eten en dat het ook nog zo gezond is... Win-win situatie. Ik ben fan. Elke dag een feestje

Miranda
Jul 2020
5 sterren4 sterren3 sterren

Ik ben fan! Ik heb nog nooit zoveel gebakken (ik ben namelijk niet echt een keuken prinses) ik heb zelfs allemaal spullen aangeschaft om deze heerlijk baksels te kunnen maken. En ik geniet ervan ik ga ook zeker de andere boeken nog aanschaffen want ik ben heel erg benieuwd naar de andere baksels!

Sharon
Apr 2020
5 sterren4 sterren3 sterren

Wat een aanrader!!! Sinds een week in huis en 2 dingen gemaakt, duidelijk uitgelegd wat je moet doen. Heb al een lijstje klaar liggen wat ik ga maken. En het mooie is, bij mijn kids vallen de baksels ook in de smaak😃

Simone van den Adel-Lingbeek
Mar 2020
5 sterren4 sterren3 sterren

elke cent waard! Heerlijke baksels die bij mij zeker wekelijks terugkomen omdat ze gewoon té lekker zijn en super fijne macro's! Mocht je twijfelen... JUST DON'T! Kopen kopen kopen. Thank Lot later!

Rosalie
Jun 2020
5 sterren4 sterren3 sterren

Ik heb bakken met Beukers besteld, vraag me niet waarom ik dit niet eerder heb gedaan..... Ik heb Coeliakie sinds 2 jaar en veel recepten zijn al glutenvrij of ik pas het aan. Ik ben er zo blij mee want zat behoorlijk in een dip omdat ik geen baksels meer kon verdragen en niet veel smakelijke recepten kon vinden. Er gaat weer een wereld voor me open

Yvonne Breunis
Nov 2020
5 sterren4 sterren3 sterren

Na lang wikken en wegen (want: keuzestress) heb ik besloten met 'Bakken met Beukers' te beginnen. Want zeg nou zelf, een hemels kaneelbrood kun je toch niet weerstaan? En dat is slechts een voorbeeld van de vele hemelse recepten die dit boek bevat. Geen peperdure, of lange ingrediëntlijsten, gewoon toegankelijk voor iedereen. Nu al spijt dat ik niet meteen de bijbel heb besteld!

runningroos
Aug 2020
5 sterren4 sterren3 sterren

Lang getwijfeld, uiteindelijk gekozen! Ik vind het heerlijk om met de jongste van 2.5 te bakken, maar liever op een gezonde manier! Jong geleerd is oud gedaan. De wafels zijn hemels en hij wilt ze het liefst elke dag! De gezondere versie: met fruit en kwark en de special one: met chocoladesaus en smarties! Joe!

P.
Jun 2020
5 sterren4 sterren3 sterren

Bakken met Beukers staat hier al een tijdje op het aanrecht te pronken! Geloof me, dit wil je. Ik ben totaal geen keukenprinses, en toch lukt het me om deze heerlijke baksels te maken. Past perfect bij mijn afvalproces. Dus niet meer twijfelen, gewoon doen ;-)

Nicolle
May 2020
5 sterren4 sterren3 sterren

Het eerste boek van (Lady) lot en direct een dikke vette aanrader. Ik ben begonnen met hieruit bakken omdat ík dus niet meer euh.. dik en vet wou zijn;) Makkelijk te volgen recepten, met ingrediënten die de meeste mensen toch wel in huis hebben. Hier en daar een speciaal ingredient nodig, maar je kan er ook simpel je eigen twist aan geven. Ik tover dit boek elke week wel een keer tevoorschijn, ik noem peanut butter blondes, cheesecake, kaneelbrood. Dat wil je!

Diandra
Oct 2020
5 sterren4 sterren3 sterren

Super tof boek en inspirerende baksels! Voor als je lekker wilt uitpakken maar ook zeker voor lekkere ingetogen traktaties! En ideaal dat de macro’s erbij staan en er mogelijkheid is om naar je eigen voorkeuren de receptjes aan te passen! Ik voeg persoonlijk aan bijna alles pure hagelslagjes toe 🙈

Mandy
Dec 2020
5 sterren4 sterren3 sterren

Zo, eindelijk kan ik gaan bakken! Heel veel zin in. Ik had het boek als cadeau voor mezelf bedacht als ik een bepaald (ik zeg niks) streefgewicht zou halen.. maar ik vond mijn verjaardag ook wel een beloning waard haha. Ik heb het mijn dochters dus een petit peu ingefluisterd. En nu ligt het boek te shinen in de keuken. Dat streefgewicht komt later wel :)

Marloes
Apr 2020
5 sterren4 sterren3 sterren

Geweldig fijn boek! Scheelt veel tijd en vaak ook nog met makkelijk verkrijgbare ingrediënten. Daarnaast is het boek gewoon met plezier geschreven en dat merk je. Gelijk ook het andere boek gekocht!

Annemarije
Oct 2019
5 sterren4 sterren3 sterren

Het boek waar het allemaal begon. Een musthave voor in de keuken. Geniet van alle lekkernijen!!

Jody
Sep 2019
5 sterren4 sterren3 sterren

Bakken met beukers zorgde voor mijn ontmaagding met Lot. En wat voor één. De wafels zijn bij mij en mijn liefste favoriete zondagbaksels. Daarnaast komt er ook regelmatig een skinny cheesecake uit mijn oven, meestal 's avonds als ik voor de tv zit met een bakkie thee, want cheesecake eet toch veel lekkerder weg dan een koude bak met kwark.

Jolanda
Jul 2019
5 sterren4 sterren3 sterren

Jaa topper dat je bent ook! Ik zie echt te vaak lekkere recepten voorbij komen van je. Ik kan niet achterblijven nu. Hemels kaneelbrood.. Here I come! Of eigenlijk komt ie hierheen nu. Kan niet wachten. Veel plezier nog op vakantie! Genieten. Groetjes Noor

Noor
Jun 2020
5 sterren4 sterren3 sterren

Wat een heerlijk boek! Gevraagd voor kerst met het oog op mijn weg naar "de betere versie van mijzelf". Hierdoor kan ik weer heerlijk bakken zonder dat grote schuldgevoel van "ongezond". Al veel gebakken en tot nu toe nog geen baksel mislukt. Fijne en heldere beschrijving van het recept!

Babbette
Feb 2021
5 sterren4 sterren3 sterren

Wat een boek! Makkelijke, heerlijke recepten. Een goede basis voor een gezonde balans. Ik ben vanaf 9 februari tot nu, 16 april, van 91 kilo naar 78 kilo gegaan. Ik eet over het algemeen gezond, wat een stuk makkelijker wordt met de heerlijke recepten van Lot (de Bijbel en Bikken raad ik je ook echt aan)!

Jessica Widdershoven
Apr 2021
5 sterren4 sterren3 sterren

Dit boek heeft mijn leven een zoveel leuker en lekkerder gemaakt, wie kan er nou zeggen dat ie 10 kilo is afgevallen door wafels en cakes etc te eten, nou ik dus! Ik ben heel mijn omgeving aan t influencen want I love it!

Marjolein
Aug 2021
5 sterren4 sterren3 sterren

Het boek waar ik de meeste recepten uit had gemaakt voor ik de andere kocht. Ik kan alleen maar zeggen.........alle boeken horen in je keuken te staan. Wat een mooie en makkelijk te maken recepten staan erin. Deze boeken zijn het geld meer dan waard. Voor mij krijgen alle boeken een dikke 10

Dorien
Aug 2021
5 sterren4 sterren3 sterren

Wat een fijn boek. Als je wat basis ingrediënten in huis hebt, kan je al snel wat maken hieruit. Goed en helder beschreven, fijne leesstijl. Ook deze versie kocht ik digitaal, beter voor milieu en overal mee naar toe te nemen.

Ernazelf
Aug 2021
5 sterren4 sterren3 sterren

Joepie de poepie! Eindelijk besteld. Dat ik ooit zou gaan bakken 😂 Zóvéél zin in om alles uit te proberen! Thanks Lot, je bent echt wen inspiratiebron, gewoon om wie jij bent!😊 (zeker ook samen met jouw lievelings! Mooi om te zien) ps: de rest van de boeken staan op mijn wishlist👍🏻

Christa
Sep 2021
5 sterren4 sterren3 sterren

Wat een fijne boeken zijn dit! Ik heb ze allemaal ;-). Eindelijk eens recepten die en lekker zijn en gezond. Ik hou van de down to earth benadering van Lot. Ook zeker de moeite waard om Lot op Instagram te volgen! Zoveel mooie woorden die zij dagelijks post die je kracht geven! Het is echt een topper!

Mariska
Sep 2021
sluiten

laat weten wat je van

Bakken met Beukers

vindt

Dank voor je review! Ik plaats 'm zo snel mogelijk op de website. Joe! Lot
Oeps! Daar ging iets mis. Probeer het nog eens.

veelgestelde vragen

Zijn de recepten gluten- en/of lactosevrij?

plus

Veel recepten zijn vrij van gluten en/of lactose. Zo niet, dan zijn ze ook supermakkelijk gluten- en/of lactosevrij te maken.

Kan ik de gerechten invriezen?

plus

Dat kan zeker! De meeste baksels kun je na het maken in porties verdelen en invriezen. Op deze manier sta je niet elke keer in de keuken je lowcal gerechten klaar te maken, maar haal je ze gemakkelijk uit de vriezer en piep je ze op in de oven of magnetron.

Zijn de ingrediënten in de supermarkt te verkrijgen?

plus

De meeste ingrediënten zijn in iedere supermarkt te verkrijgen. Kijk in jouw winkel altijd naar de meest macrovriendelijke variant door  het etiket van het product te lezen. Niet alle ingrediënten zijn verkrijgbaar in de supermarkt. Hieronder heb een lijst met enkele producten die ik gebruik voor mijn recepten:

Eiwitpoeder
Bakeiwit van Personal Protein - smaak naar keuze
> gratis bar bij je bestelling met de code beukie  

Suikervervanger
Steviala Kristal Sweet / Steviala Ery Bronze - korting op je eerste bestelling met de code lalalot

(!) Dus niet de gewone Stevia van de supermarkt, want die smaakt bitter en is niet te vreten!

Daarnaast haal ik mijn spullen in de volgende winkels, wanneer deze niet in de supermarkt te verkrijgen zijn:


Steviala

Personal Protein

Kan ik ingrediënten vervangen voor een alternatief?

plus

Wanneer er kokosmeel in een recept is gebruikt, kun je dit niet vervangen. Voor bijna alle overige producten zijn er wel alternatieven te verkrijgen en kun je daarmee experimenteren. Echter, ik heb dit niet zelf (allemaal) geprobeerd en weet niet wat dat met het resultaat doet. Daarnaast zullen het aantal calorieën en de macro's veranderen.

Betaal ik verzendkosten?

plus

Wanneer je een hardcopy (of meerdere) hebt besteld, gaat deze op de post en betaal je €4,95 verzendkosten. Indien jouw pakket naar België verzonden moet worden, zijn de verzendkosten €5,95.

Wat is de levertijd?

plus

Wanneer je een bestelling hebt geplaatst, doet de drukkerij er alles aan deze de eerstvolgende werkdag op de post te doen. Je zult hiervoor een Track & Trace code ontvangen. Het ligt vervolgens aan PostNL hoe snel zij jouw pakket kunnen afleveren.

Ik woon in het buitenland, kan ik een bestelling plaatsen?

plus

Wanneer je in België woont, kan dat. Het is wegens verzending niet mogelijk om in andere landen een hardcopy te bezorgen. Wat veel mensen doen is het laten bezorgen bij vrienden of familie in NL en dat zij het dan vervolgens versturen naar het buitenland.

Ik ben niet tevreden over het boek, wat nu?

plus

Oh nee, dat zou ik heel jammer vinden, maar dat kan natuurlijk. Het is mogelijk om een hardcopy binnen 14 dagen retour te sturen. Het boek moet uiteraard nog in de originele staat zijn. Stuur een mail naar info@lotbeukers.nl en dan zullen we het samen oppakken.

meer boeken van beukers