Coming soon!Nieuw!
No items found.

Bunkeren met Beukers

De beste hartige recepten voor een gezonde leefstijl!

Met Bunkeren zet jij in een handomdraai de lekkerste, hartige 'lowcal' gerechten op tafel. De recepten in dit kookboek zijn uniek, verrassend en allemaal laag in calorieën, koolhydraatarm en bomvol eiwitten. Voor het eerst brengt zoetekauw Lot een kookboek uit zonder zoete gerechten. Deze hartige gerechten zijn door de strenge selectie van Lot heen gekomen, waardoor smaak en het gezond voeden van je lijf gegarandeerd is!

⮕ Bij de pre-order van een hardcopy (!) krijg je een masterclass van de Beukers Academy t.w.v. €99,95 cadeau!
Hardcopy
€ 29,95
Bestel online bij:
Bekijk de hele boekwinkel

Na Bakken met Beukers, Bikken met Beukers en De bijbel van Beukers mag Lot vol trots een vierde kookboek presenteren: Bunkeren met Beukers. In dit boek zal je geen zoete recepten vinden, maar gaat Lot jou verblijden met enkel hartige recepten. Ondanks dat tegenwoordig de kookboeken je om de oren vliegen, is Bunkeren een hele speciale die jou gaat helpen om van eten te genieten zonder dat je (te)veel calorieën naar binnen schuift.

Veel voor weinig

Lot is namelijk een ware macrotovenaar en bouwt bestaande recepten om tot maaltijden die lager in calorieën zijn en hoger in eiwitten. Op deze manier kun jij voor hetzelfde aantal calo's meer eten en zijn Beukers' recepten vaak voedzamer voor jouw lijf. Een heuse win-win dus!

Plan je maaltijden eenvoudig in

Vaak weet men niet wat men eet, waardoor er al dan niet onbewust te veel calorieën naar binnen worden geschoven dan het lichaam verbruikt. Lot vermeldt in diens kookboeken duidelijk wat de voedingswaarden van de gerechten zijn, waardoor jij weet wat je eet en je dit makkelijk in je dagelijkse caloriebudget kunt plannen.

Weet je niet precies hoe dit werkt, maar ben je hier wel nieuwsgierig naar? Lees vooral De bijbel van Beukers waarin Lot jou de basisprincipes van de energiebehoefte van jouw lichaam leert en handvatten geeft om je levensstijl aan te passen of neem een kijkje op haar Instagram voor eindeloos veel tips en trucs!

"Mijn nieuwste boek heet niet voor niks Bunkeren. De recepten die erin staan kan je ongegeneerd weg bunkeren, ook wanneer je op de kilo's aan het letten bent. Genieten van eten, terwijl je jouw doelen gewoon haalt. Dat is waar we voor gaan. Enjoy, strijders!"

Alles eten wat je wil

Door het kookboek Bunkeren met Beukers weet jij dat:

  • Je in principe alles kunt eten, wanneer je bepaalde keuzes maakt;
  • Je niet bang hoeft te zijn dat deze goddelijke creaties gelijk terug te zien zijn op je heupen;
  • Het mogelijk is om verantwoorde gerechten op tafel te zetten die niet onder doen voor de 'real deal', zoals Lots favoriet: de Big Mac Roll;

beoordelingen

5 sterren4 sterren3 sterren

Alle dieetboeken die mij hebben geholpen met afvallen, maar niet voor gedragsverandering hebben gezorgd gaan nu de deur uit. Want al die kilo's zaten er snel weer aan. Jouw boeken gaan de lege plekjes opvullen want sinds ik jou volg al zo'n 7 kilo afgevallen.

Darnella
Dec 2022
5 sterren4 sterren3 sterren

Wat ben ik nog altijd blij dat ik jouw account ben tegengekomen. Elke maand een klein minnetje op de weegschaal zorgt ervoor dat ik inmiddels 9 kilo kwijt ben. 

Marielle
Dec 2022
5 sterren4 sterren3 sterren

Sinds ik jou in mijn leven heb en je boeken heb aangeschaft zijn alle puzzelstukjes op zijn plaats gevallen. Met trots kan ik zeggen dat ik 43 kilo ben afgevallen en 100% zeker weet dat ik het nooit meer zo ver laat komen. 

Annelie
Dec 2022
5 sterren4 sterren3 sterren

Inmiddels 25 kilo lichter, nu 2 jaar bezig! Voelt zo goed om zonder schuldgevoel ergens van te kunnen genieten. Dank je wel daarvoor.

Marcella
Dec 2022
5 sterren4 sterren3 sterren

Ik volg je al enige tijd en ben mede dankzij jouw duidelijke info en tips al 10 kilo kwijt! Ik waardeer je eerlijkheid en het feit dat je recht door zee bent.

Elmarye
Dec 2022
5 sterren4 sterren3 sterren

Ik kan niet wachten om weer al jouw recepten te maken. Sinds ik jou volg ben ik 20 kilo afgevallen en voor het eerst kan ik zeggen ik ben niet aan de lijn! Dit is een nieuwe leefstijl en het voelt verdomd goed.

Rianne
Nov 2022
5 sterren4 sterren3 sterren

Eindelijk kan ik zeggen (op mijn 35ste) dat mijn relatie met voeding gezond is! En dat komt door jou Beukie. Door jouw lessen, informatie, tips & boeken.

Indra
Nov 2022
5 sterren4 sterren3 sterren

Met hulp van je boeken en je wijze nuchtere advies 10kg kwijt en ik houd het nu al 2 maanden met gemak stabiel! 80/20 werkt super.

Anja
Nov 2022
5 sterren4 sterren3 sterren

Als je in de ochtend beneden komt en je dochter (13) tegen je zegt 'mam wat zie je er goed uit'!! Dat is wat -14 kilo doet. En dat allemaal met behulp van jou.

Mariska
Nov 2022
5 sterren4 sterren3 sterren

Dank je wel, je hebt mijn leven in 4 weken al meer veranderd dan ooit een ander gelukt is!

Angela
Nov 2022
5 sterren4 sterren3 sterren

Lieve Lot, dankzij jouw inzichten en expertise die ik kan toepassen in mijn leven heb ik eindelijk weer mijn menstruatiecyclus terug en ben ik 21 kilo kwijt. Duizendmaal dank!!

Arabelle
Nov 2022
5 sterren4 sterren3 sterren

Helemaal verliefd op 'Bunkeren met Beukers'! In ons gezin 3 lachende gezichten, voor ieder wat wils. Daar doe je het als moeder toch voor...

Nieke
Oct 2022
5 sterren4 sterren3 sterren

Wat is Bunkeren een mooi en gaaf boek! Geweldige recepten, prachtige opmaak en super dik. Is het geld dubbel en dwars waard :)

Julie
Aug 2022
5 sterren4 sterren3 sterren

Bouwen en jouw andere boeken laten mij verantwoord genieten. Ik heb zoveel belangrijke lessen geleerd en voor het eerst in jaren ben ik trots op mezelf!

Anne
Aug 2022
5 sterren4 sterren3 sterren

Mede dankzij jouw boeken, inzichten en motivatietalk ben ik al 4 jaar op gewicht!!

Fleur
Jul 2022
5 sterren4 sterren3 sterren

Na Bakken, Bikken en Bunkeren ben ik ook de trotse bezitter van Bouwen #01 en #2! Wat een fijne methode, ik ben zo blij met jullie. Op naar Bouwen #3

Petra
Jun 2022
5 sterren4 sterren3 sterren

Lieve lot, ik was jou al maanden aan het volgen omdat ik daar uiteindelijk zin in had omdat je zoveel leuke dingen klaar maak☺️ Dus ik was ook al weken, maanden 1 of twee of drie boeken van jou aan het kopen. Maar de dagen duurden weken en terug maanden. Maar uiteindeljk heb ik ze toch uiteindeljk gekocht en goh wat ben ik zo blij met jou boeken🥰Alleen al door ernaar te kijken krijg ik al zin en honger om ze allemaal te maken🤗Dus dankjewel voor deze super leuke boeken. Ben er heel erg blij mee. ❤️🥰 lieve groet anja

Anja
May 2022
5 sterren4 sterren3 sterren

Je weet gewoon niet wat je moet kiezen, echt allemaal heerlijke recepten. Must have!

Joyce
May 2022
5 sterren4 sterren3 sterren

Naar mijn mening het perfecte instapboek om kennis te maken met de genialiteit van de recepten van Lot. Makkelijk, snel en niet te vergeten ontzettend lekker (en voedzaam). Er staat voor iedereen wel iets in wat meteen in de smaak valt, en alle recepten zijn super makkelijk naar eigen inzicht aan te passen/bij te tweaken om het helemaal aan te laten sluiten bij alle wensen die jij hebt op het gebied van gezonde voeding.

Monica
Apr 2022
5 sterren4 sterren3 sterren

Mijn favo boek! Lekkere broodjes, pasta’s, salade. Dit is geen kookboek wat in de kast beland maar waar ik iedere week recepten uit haal!

Marjolein
Apr 2022
5 sterren4 sterren3 sterren

Heerlijke recepten met hele fijne macro’s. Afvallen en heerlijk eten gaat heel goed samen!

Alice
Apr 2022
5 sterren4 sterren3 sterren

In mijn strijd met stoppen met diëten en bouwen aan goede relatie met voeding ben Beukers gaan volgen en dit boek gekocht! Wat een verademing dat er ook lekker gegeten kan worden zonder schuldig te voelen! Bedankt dat je deze boeken maakt en mooie content hebt op insta. Ga zo door, het is zo enorm helpend in mijn proces!

Perine
Apr 2022
5 sterren4 sterren3 sterren

Nu al een tijdje in het bezit van Bunkeren en al heel veel recepten uitgeprobeerd. En wat schetst mijn verbazing: alle recepten zijn echt geweldig. Ik heb alle boeken en ik moet eerlijk bekennen: Bunkeren is mijn favoriet! Heerlijke gerechten, super snel klaar. En die Sweet Potato Toast varianten zijn echt de BOM!!! Tnx voor alweer een heerlijk boek Lot, ik kijk al uit naar het volgende boek ;)

Antoinette
Jan 2022
5 sterren4 sterren3 sterren

Top kookboek. Zelfs thuis wordt er meegegeten, met Fries for Life als favoriet.

Sanne
Jan 2022
5 sterren4 sterren3 sterren

Op insta zag de wit lof er zo goed uit. Ik werd uitgedaagd door dit plaatje. Bunkeren besteld en ja hoorrrr het is een hit! De wit lof eten we met liefde. En de overige gerechten zijn ook echt lekker, prima te maken, geen gedoe. Gewoon lekker mooi en zoals eten hoort te zijn.

Hélène
Dec 2021
5 sterren4 sterren3 sterren

Wauw! Alle 4 je boeken besteld. Samen met puberzoon doorgekeken. En wij weten gewoon niet waar we mee moeten beginnen! Zoveel lekkers!!!! Top boeken!

Lonneke
Dec 2021
5 sterren4 sterren3 sterren

Lot wat een fantastisch en geweldig boek - Bunkeren met Beukers - hebben jullie weer uitgebracht! Zo mega en intens veel inspiratie weer om deze lifestyle voort te zetten. Zo fijn al die hartige heerlijkheden omgezet in een macrovriendelijke variant. Kan niet wachten om al die baksels te gaan maken en te serveren thuis. En gelijk de Bijbel mee laten komen zodat ik hopelijk ook ga begrijpen wat ik al die tijd al aan het doen ben ;)

Melanie
Nov 2021
5 sterren4 sterren3 sterren

Lieve lieve Lot, Wát een prachtig boek heb je weer in elkaar weten te zetten! Ik heb m afgelopen week cadeau gedaan voor de verjaardag van mijn vriend, maar stiekem was het natuurlijk gewoon een cadeautje voor mezelf ook! Ik kan niet wachten om ermee aan de slag te gaan! Jij bent een toppertje! (En jouw vrouw én Karin natuurlijk ook gewoon!!) Liefs x

Joanne
Nov 2021
5 sterren4 sterren3 sterren

Ontzettend blij met de Boeken van Beukers. Heerlijke recepten waarmee ik met een half jaar bunkeren zo van m’n overgewicht af kwam!

Kaat
Nov 2021
5 sterren4 sterren3 sterren

Ja het kan niet anders dan dat dit ook een fantastisch, geweldig en heerlijk boek is! Zoveel vernieuwende recepten, alleen van de foto's krijg je al trek, laat staan als je het maakt. Ja ik ben een FAN🖤

Marieke
Nov 2021
5 sterren4 sterren3 sterren

Fantastisch boek! De lekkerste recepten maar dan met de beste Marco's! En een goede uitleg waarom! Aanrader dit! Lot dit is de beste aanvulling in mijn kast hij staat prachtig naast de andere 3 en Beachclub staat natuurlijk op m'n iPad te shinen.

Maaike
Nov 2021
5 sterren4 sterren3 sterren

Wat een fantastische boeken, ik heb ze nu allemaal op 1 na en dat is dus je laatste boek bunkeren. Ik zou het fantastisch vinden om je laatse boek te winnen om mijn serie compleet te maken en ook van deze nieuwe recepten te kunnen genieten.

Ingrid
Nov 2021
5 sterren4 sterren3 sterren

Een ontzettend heerlijk en fijn boek. Bunker me nu al suf. Echt een super aanrader.

Brenda
Nov 2021
5 sterren4 sterren3 sterren

Wauw, wauw, wauw!!!! Dit is toch een meesterwerk! Dit boek wil je! Als je ook maar een beetje zelfliefde hebt, moet je dit boek (En alle andere pareltjes van Lot) toch echt wel in huis hebben hoor! Lieve Lot, Else en Karin, wat een prachtstuk weer. Geweldig boek!

Marianne
Nov 2021
5 sterren4 sterren3 sterren

Fantastisch, Zowel Zoet, Hartig, Lekkers, Extra's en veel variatie! Precies wat ik nog zogt in een kookboek. Fijn alles ook koopbaar, super. Niks slechts te melden!

Ellis
Nov 2021
5 sterren4 sterren3 sterren

Wat een feestje! Heeeeeerlijk eten zonder je schuldig te voelen. Eerste dag meteen 3 recepten uitgeprobeerd. Bedankt Lot! Zal nog vele dagen aan jou denken!

Hellen
Nov 2021
5 sterren4 sterren3 sterren

Mooi vormgegeven, prachtige foto's, leest retegemakkelijk, doe er veel inspiratie uit op, zeker de vitello tonnato. #fckng verrukkelijk!!

Sylvia
Nov 2021
5 sterren4 sterren3 sterren

Super boek , lekkere recepten en heb me rot gelachen om het commentaar van Lot over een bepaald recept die ze zelf niet zal eten. Een echte aanrader.

Ilse
Nov 2021
5 sterren4 sterren3 sterren

Ik heb er een tijd(je) op gewacht maar afgelopen week viel hij in bus: Bunkeren met Beukers… en wauww wat een prachtig, dik, kleurrijk, geweldig kookboek!! Ik was al fan van Lot en haar Bijbel, Bikken en Bakken, maar deze hartige recepten passen ook echt precies in mijn straatje!! Erg blij mee!

Marlous
Nov 2021
5 sterren4 sterren3 sterren

Geweldig boek is bunkeren geworden. Heb ook bakken maar persoonlijk vind ik bunkeren echt veel leuker! Hartige recepten... jammie en bovenal echt een gaaf uitziend boek dat top in elkaar zit!

Jody Wit
Nov 2021
5 sterren4 sterren3 sterren

Bakken met Beukers, Bikken de bijbel en Beukers’ Beachclub niet te vergeten dikke aanraders voor iedereen die meer wilt leren en weten over laat zitten in calo’s, en mega lekkere recepten wilt maken! Zo veel geleerd al van deze wonderbaarlijke prachtige tovenaar. Iedereen verdient een Beukers in de kast! Met Beukers wil je bunkeren met lekker eten!

Kirste
Nov 2021
5 sterren4 sterren3 sterren

Wow, alleen de buitenkant is al een plaatje. Ik moest daarnaast echt de beukers collectie compleet hebben, en ja, dit is een te gekke aanvulling! Een boek vol hartige verrassende recepten en aangezien ik echt van hartig houd… ik neem 3 weken vrij om alles uit te proberen en op te eten 😜 Alle gekheid op een stokje, ik kijk ernaar uit om de komende tijd weer vol inspiratie de (slanke) keuken in te gaan!

Dorien
Nov 2021
5 sterren4 sterren3 sterren

Geweldig boek. Ik heb al wat inspiratie uit gehaald en in ieder geval de ingredienten verzameld om hele recepten te maken. Dat wordt smullen! Ik blader er elke dag wel even doorheen. Verder zit het boek vol goede tips die je ook in andere recepten kan toepassen om ook je eigen recepten te verbeteren! Ik raad het boek aan!

Mientje
Nov 2021
5 sterren4 sterren3 sterren

Ge-wel-dig! Ontzettend veel recepten, allemaal even heerlijk en laag in calorieën. Ik ben mega fan en eet de komende tijd niks anders meer!

Jeanine
Nov 2021
5 sterren4 sterren3 sterren

Een prachtig boek vol met heerlijke recepten en alleen al van de foto's en kleurrijke voorkant word je super enthousiast. Echt een aanrader, net als bikken en bakken. De bijbel nog niet in mijn bezit dus daar kan ik niet over oordelen :)

Claudia Bouwmeester
Nov 2021
5 sterren4 sterren3 sterren

Super lekkere en verrassende recepten!! Afvallen en lekker eten gaan dus wel samen!! ❤️

Alida
Nov 2021
5 sterren4 sterren3 sterren

Yeah, daar is die dan eindelijk........Bunkeren Lang op gewacht en eindelijk in huis. Wat een mooi, wat zeg ik, geweldig mooi boek. Kleurrijk, mooie recepten en vele daarvan ga ik zeker maken De vitello tonnato was alvast een voorproefje met een dikke 10. Aankomende week komen de wit lof en de moussaka aan de beurt Lieve Lot en ook Else en Karin......wat hebben jullie hier iets geweldig van gemaakt Ik ga deze zeker aanbevelen aan vrienden, familie en kennissen

Dorien
Nov 2021
5 sterren4 sterren3 sterren

 De boeken van Lot zijn geweldig! Dit wist ik nog niet de eerste keer, want verkocht op marktplaats. Toen kwam Bunkeren en ik dacht, die wil ik. Maar Bunkeren zonder Bikken en Bakken, dat kan natuurlijk niet, dus ebooks gekocht. De Bijbel gekregen als kado (thnx nog🤍) Heel leuk een ebook maar toen ik Bunkeren binnen kreeg voelde ik dat een echt boek zoveel fijner is dan een ebook dus voor de 2e keer (eigenlijk de 3e keer) Bakken en Bikken besteld. Het moraal van het verhaal: koop de boeken van Beukers wat zij is een Baas. Joe!

Sandra
Nov 2021
5 sterren4 sterren3 sterren

Geweldig boek, net zoals de andere boeken van Lot. Heerlijke recepten, makkelijk te maken.

Sandra
Nov 2021
5 sterren4 sterren3 sterren

Jeetje Lot wat staan er weer heerlijke recepten in dit mooie boek! Heb vandaag al watertandend dit bazen boek doorgebladerd en snel de producten gekocht om aan de slag te gaan! Kan niet wachten om het eerste heerlijke receptje weg te bunkeren😉. Bedankt dat je lekker eten ook gezond hebt gemaakt!

Sherilon
Nov 2021
5 sterren4 sterren3 sterren

Wat een magistraal boek is dit zeg, Bunkeren met een hoofdletter B! Je gaat al watertandend het boek bekijken om vervolgens al snel een paar vingers-likkende recepten te bouwen en dan....wil je echt niks anders meer. Mijn favo comfort-food met mega-lieve macro's, mijn leven is echt heel veel rijker geworden met dit boek. Nooit meer diëten! Lot=Leven😍

Nicole
Nov 2021
5 sterren4 sterren3 sterren

Wat een geweldig boek! Heerlijk makkelijk uitgelegd hoe en wat en daar hou ik van. Niet allemaal van die lastige recepten en de woordkeuze voor de receptnamen zijn alleen al de moeite waard om dit boek aan te schaffen. Ik zeg aanschaffen!

Yvon
Nov 2021
5 sterren4 sterren3 sterren

Heerlijk!! Het is Lot weer gelukt om een heerlijk boek te maken, met ontzettend veel lekkere recepten. De kracht van de recepten ligt zeker in de macro's, maar zijn ook makkelijk in elkaar te flansen. Afgelopen week het boek ontvangen en een verassing om door te bladeren en deze week gewoon 3 recepten in het weekmenu. Bam!! 🥰🥰

Diana Brouwer
Nov 2021
5 sterren4 sterren3 sterren

Jaaaaaa mijn collectie is weer aangevuld met dit super prachtige boek ! Wauwie wat een knapperd ! En mmmm het eerste recept wat ik eruit gemaakt heb was toppie ! Dus dank je wel lot en jou team ! Een hele dikke pluim voor jullie allen Liefs uit den dungen

Linda vd Koevering
Nov 2021
5 sterren4 sterren3 sterren

Lot is een enorm duidelijk en tof persoon. Haar kijk op eten helpt je het een levensstijl te maken, in plaats van een dieet. Staat altijd open voor vragen, behalve waar Je die lekkere toetjes nou kan halen.. Echt een geweldige topper met mega leerzame boeken

Joyce
Nov 2021
5 sterren4 sterren3 sterren

Wat een fantastisch boek weer, maar ik had ook niet anders verwacht. Je bent een topper. Je maakt gezond eten gemakkelijk. Legt alles helder en simpel uit en alle recepten smaken heerlijk. Ik beleef zoveel plezier aan jouw manier van schrijven, de prachtige foto's en de heerlijke gerechten. Dankjewel daarvoor.

Jessica Widdershoven
Nov 2021
5 sterren4 sterren3 sterren

Je hebt het gewoon weer geflikt!!! Wat een geweldig boek is ook dit weer geworden, dat wordt zeer zeker BUNKEREN😋😋😋🤤... Ik ben er zoooooo blij mee🤩🤩🤩 dank je wel lieve Lot, Else en Karin voor dit pareltje🙌❤💋

Angelique van Geffen-Rensen
Nov 2021
5 sterren4 sterren3 sterren

OMG!! Wat een super boek met zo veel lekkere recepten en wil se allemaal gaan maken!!! Eerste recept al gemaakt, de big-mac roll en die is hier in huize van Lee-Haarmann al goed gekeurd. Dus, toppie!!! Zoek je een mooi, lekker, eerlijk en handig boek met hartige maaltijden, hapjes en PIZZA'S!!!! Dan zou ik deze aanraden!👌

Laura van Lee
Nov 2021
5 sterren4 sterren3 sterren

Dit boek is niet alleen prachtig vormgegeven maar heeft ook nog eens de heerlijkste hartige recepten voor iedere gelegenheid. En doordat de macro’s bij ieder recept vermeld staan weet je ook nog eens heel goed wat je eet. Dit is echt het mooiste kookboek wat ik op de plank heb staan en ik weet zeker dat ik het heel vaak ga gebruiken. Dankjewel leuke Lot voor deze toevoeging aan mijn reis naar een gezonder leven ❤️

Annemiek
Nov 2021
5 sterren4 sterren3 sterren

Ooooh hier heb ik echt op zitten wachten ik ga hier zo goed op, die hartige recepten! Heb je nog niet zo lang geleden ontdekt maar ondertussen is mijn collectie bijna compleet, wat ben jij een baas🙏 Dankjewel voor wat je doet😁

Gianna
Nov 2021
5 sterren4 sterren3 sterren

Het eerste gerecht gemaakt en dat was de pizza shoarma. Super lekker! Kan niet wachtten om meer recepten te gaan bunkeren!

Cindy
Nov 2021
5 sterren4 sterren3 sterren

Beste boek tot nu toe 😍 perfect voor ontbijt, lunch én avondeten. Alles is zo makkelijk te maken dat iedereen alle recepten zou kunnen maken.. Het is een ge-wel-dig boek 😍

Gina Soraya
Nov 2021
5 sterren4 sterren3 sterren

Door de boeken van Lot is mijn proces naar een gezonde eetstijl een feestje geworden. Mijn grootste passie is patisserie en nu kan ik zelf ook weer genieten van overheerlijke baksels zonder af te wijken van mijn nieuwe eetgewoontes. Daarnaast natuurlijk de heerlijke aanvulling van alle hartige recepten nu, heerlijk voedzaam lekker en nog goed voor je ook. Dat wil je toch! Bedankt lieve Lot, Else en natuurlijk Karin!

Monic
Nov 2021
5 sterren4 sterren3 sterren

Wat een geweldig kookboek . Met gerechten die iedereen kan maken . Geen moeilijk gedoe. Gewoon lekker eten. En nog gezond ook.

Valesca v Hoorn
Nov 2021
5 sterren4 sterren3 sterren

Bij thuiskomst van een vakantie op curacao lag dit heerlijke boek in de brievenbus. Eindelijk een boek vol hartige recepten. Boek staat echt bomvol met recepten. Gewoon doodnormale dingen. Met deze recepten is het gewoon leuk en lekker om de vakantiekilotjes er weer af te werken

Tamara
Nov 2021
5 sterren4 sterren3 sterren

Heb alle vier de kookboeken van jou plus beachclub De laatste Bunkeren met Beukers Wauw die is echt ook een aanrader echt super Dus als je nog twijfelt niet doen bestel hem en mocht je de andere ook nog niet hebben die kan je ook nog bestellen nu in een mooie bundel 😍🥰❤️

Karin Houweling
Nov 2021
5 sterren4 sterren3 sterren

Lieve Lot, ik heb al je boeken en ik geniet van allemaal, ze zijn prachtig van kwaliteit met heerlijke recepten maar Bunkeren is geweldig, het boek is prachtig en moeilijk te kiezen welk recept ik het eerst wil gaan maken, het is fantastisch, dankjewel, gefeliciteerd xxx

Rina
Nov 2021
5 sterren4 sterren3 sterren

Wederom weer een top boek van Beukers..! Heerlijke hartige recepten die gewoon lekker zijn en voedzaam.. nou wat wil je nog meer..? Ik heb er nog niks uit gemaakt want het is een cadeau voor mijn man voor Sinterklaas haha 😂 (stiekem ook een beetje voor mezelf) Lot, Else en Karin jullie hebben een hoop lekkers gemaakt..! Kan niet wachten om lekker te bunkeren!

Centje88
Nov 2021
5 sterren4 sterren3 sterren

Dit boek is nu al favoriet. Nooit gedacht te kunnen bunkeren zonder schuldgevoel. Love it❤️

Marlon
Nov 2021
5 sterren4 sterren3 sterren

Afvallen en eten. Mijn hele leven, althans zo lang als ik me kan herinneren, heb ik daar een haat-liefde verhouding mee. De resultaten gaan up and down, net als mijn gewicht trouwens. In mijn zoektocht naar een methode, die voor mij werkt, kwam ik de Instagram van Lot Beukers tegen. Bunkeren is een boek vol met hartige recepten. Pizza's, pasta's, ovengerechten en wrap, maar ook salades en recepten voor een borrelplank. Van de mooie foto's alleen krijg je al trek. Allemaal ontzettend smakelijk, voedzaam en verantwoord en voor ieder wat wils Ik, als kieskeurige, hartige smulpaap, word daar gewoon erg gelukkig van. Want ineens mag en kan van alles in plaats van alleen maar bezig te zijn met wat je niet (meer) mag eten.

Barbara van der Maarel
Nov 2021
5 sterren4 sterren3 sterren

Ik heb al stiekem even het boek al doorgebladerd want ik krijg het voor de kerst als cadeau. Het ziet er super uit en met heerlijke recepten 

Miranda Slingerland
Nov 2021
5 sterren4 sterren3 sterren

Pfff mijn ongezouten mening vraag je… Na alle baksels uit de 2 eerste boeken ben ik heel blij met dit boek vol hartige recepten. Ik had mijn witlof bewaard omdat ik op insta een foto van de bunkeren witlof voorbij had zien komen en wat was dat heerlijk! Toppertje wat mij betreft, net als de Big Mac rol! Echt ook zo’n recept wat ik vaker ga maken. Er is maar 1 recept wat ik echt moet veranderen want 🤢 spruitjes eet ik echt niet 😂😂😂 Maar mensen, echt een fijn boek met de vertrouwde humor van Lot waar ik zo goed op ga en niet te vergeten de macro’s bij ieder recept 😘

Sandra
Nov 2021
5 sterren4 sterren3 sterren

Niet twijfelen! Kopen! Dit wil je echt. ♥️

Paola
Nov 2021
5 sterren4 sterren3 sterren

Wat een heerlijke recepten! Manlief zei zelfs 'ow maar dit lust ik ook allemaal' (oke, op dat ene recept met paddestoelen na dan ) Inmiddels al een aantal recepten uitgeprobeerd en alles valt tot op heden in de smaak. Heel fijn en duidelijk boek.

Jetty
Nov 2021
5 sterren4 sterren3 sterren

Ik krijg al helemaal trek van die heerlijke plaatjes uit bunkeren met beukers die ik op instagram voorbij zie komen. De andere 3 boeken heb ik in mijn bezit en deze heb ik op mijn lijstje gezet!

Tiffany
Nov 2021
5 sterren4 sterren3 sterren

Wauw wat een bazen boek 😀 Ik had al andere kookboeken of eigenlijk bak boeken van Lot. Maar deze...wow. Wat een mooie verzameling van heerlijke recepten, heb ze nog niet allemaal geprobeerd, want ja heb het boek net in huis. Het is ook zo moeilijk kiezen welke we willen maken. Het boek is groter dan verwacht met mega veel recepten. Het ziet er echt prachtig uit. En natuurlijk weer keurig met alle macro 's er bij. Wat wil je nog meer. Bedankt Lieve Lot. Je kent ons niet, maar wij jullie wel een beetje, we kijken graag met jullie mee op instagram.

Saskia Huiting
Nov 2021
5 sterren4 sterren3 sterren

Ik heb er lang op moeten wachten (didn't we all!) maarrrr daar is ie eindelijk. En wat is ie mooi. De vormgeving is echt top, goed geschreven in lekkere normale taal en die foto's 😍 morgen staat hier de Wit Lof op de planning, mega benieuwd. Maar ik weet wel zeker dat ik de wintermaanden goed doorkom en dat het bunkeren zonder schuldgevoel en lage calo's wel goedkomt. Heb alle boeken sowieso, maar ik denk dat dit wel m'n favorietje wordt omdat ik nu eenmaal heeeeeel goed ga op hartig. Maar echt. Thnx Lot. You rockkkkk!

Samantha Rietveld
Nov 2021
5 sterren4 sterren3 sterren

Nu al drie nieuwe favorieten (die zeker vaak terug gaan komen op tafel) in dit fijne boek ontdekt! Mocht je na “Bakken” opzoek zijn naar hartige happen met fijne macro’s voor bijvoorbeeld lunch en diner is dit boek je nieuwe beste vriend.

Wendy
Nov 2021
5 sterren4 sterren3 sterren

Wat een fantastisch boek. Voor het eerst dat ik een boek heb waarvan ik echt bijna alle recepten MOET proberen.. water loopt me alleen al in de mond met het lezen.

Samantha de Weerd
Nov 2021
5 sterren4 sterren3 sterren

Hi! Ik heb met smart op dit boek zitten wachten. Ik ben meer van de hartigheid, in plaats van het zoet. In dit boek staan heel veel verschillende hartige recepten, van rijkbelegde pizza's tot bijzondere salades, ovengerechten en borrelplankhapjes. Wat ik persoonlijk heel fijn vind, is dat er niet teveel 'moeilijke ingredienten' tussen zitten. De meeste ingredienten kan je gewoon in de winkel kopen of online bestellen. En als ik geen zin heb om het online te bestellen, kan ik het vervangen door een ander product (bijv. een volkoren wrap i.p.v. Joseph lavash bread). Veel gerechten zijn zowel vega als niet vega te bereiden. Ook fijn voor de afwisseling #denkaandewereld😛 Ik ben heel blij met dit boek, de keuze is reuze, lekker aan de slag en smullen maar! 🥰

Nena Reijgersberg
Nov 2021
5 sterren4 sterren3 sterren

Net als de voorgaande pareltjes is ook Bunkeren weer hélemaal het einde. Alleen nu met alleen maar hartige recepten én nog twee keer zo dik ook. Ik word heel gelukkig van al deze heerlijke gerechten en zelfs de kids vinden het te vreten! Kortom: dikke 5 sterren!

Maike Smoorenburg
Nov 2021
5 sterren4 sterren3 sterren

Na Bakken, Bikken de Bijbel en de Beach Club denk je toch….dit gaat Beukie niet meer overtreffen…….nou….dat flikt ze gewoon!!! Wat een top boek, heerlijke hartige recepten met top macro’s. Lieve Lot, wat een Beuker heb je weer gemaakt! Heel veel liefde voor jou 🖤

Rose van Engelen
Nov 2021
5 sterren4 sterren3 sterren

Love it, oke ik ben misschien bevooroordeeld, maar echt grote liefde voor dit boek 🙌🏽❤️ Heerlijke recepten en makkelijk te maken

Karin
Nov 2021
5 sterren4 sterren3 sterren

Het boek net besteld! Maar als het net zo goed is al Bikken en Bakken!!!👏🏻🙌🏻🙏🏻🥰 Maar meteen alle boeken voor mezelf besteld. Hoef ik ze niet meer te delen 😇

Anouk
Nov 2021
5 sterren4 sterren3 sterren

Ik volgde Lot al een tijdje op Instagram heerlijke recepten, de wafels van lot zijn top maar (bijna) alles in bunkeren toch wel echt een favorietje 🤩 ik heb alle 4 de ebooks, echt een aanrader!

Chantal
Nov 2021
5 sterren4 sterren3 sterren

Mooie vormgeving, prachtige plaatjes en duidelijk beschreven (en véél) recepten inclusief macro’s. Verantwoord bunkeren, wie wil dat nou niet?

Chantal
Nov 2021
5 sterren4 sterren3 sterren

Wat een geweldig boek is Bunkeren met Beukers!!! Zelfs mijn puber van 17 ging dit weekend aan de gang metv2 recepten en.....alles is op 😊😊😊

Mandy
Nov 2021
5 sterren4 sterren3 sterren

Lieve lot, Gek dat ik zo start met typen, of ik je al jaren ken.. Het is niet zo, maar jij als persoon maakt dat het wel zo voelt. Ik volg je al een tijdje op social media, ik ga oprecht stuk om je humor, de stories die je plaatst, maar vooral de tips van beukie zijn leermomenten die echt mijn ogen hebben doen openen. Jou boek bunkeren met beukers, geeft vanaf het begin tot het einde het gevoel.. Of ik de postcode loterij heb gewonnen, en ik in de wereld vol wonderen leef, maar eigenlijk mij gewoon zo'n bunker gevoel geeft om te GENIETEN en te LEVEN. Bedankt lot voor de leermomenten, je boeken en humor iedere dag. Je bent uniek!!

Moniek Henst
Nov 2021
5 sterren4 sterren3 sterren

Voor mij krijgt dit boek 5*. Het is een heerlijk kook boek met ontzettend veel creatieve ideeën en vooral laag in calorieën. Mooie inspiratie!

Amanda
Nov 2021
5 sterren4 sterren3 sterren

Alleen de kaft maakt het boek al geweldig om gewoon in je keuken te hebben staan! En daarbij ook nog eens lekker comfy food uit te kunnen maken, die laag in calorieën zijn is natuurlijk helemaal top. Mijn bestelling bij Bregje is nog onderweg, en daarna gaan we aan de slag en bunkeren maar…

Maureen
Nov 2021
5 sterren4 sterren3 sterren

OMG…. Wat een heerlijke recepten en dat met goede macro’s… nu kan ik eindeloos smullen van heerlijke pizza’s, wraps (lees bigmac wrap 🥰) en mijn grote favoriet, het zalige stinkbrood en ook nog kilo’s afvallen!!! Win win situatie.

Nienke
Nov 2021
5 sterren4 sterren3 sterren

Lekker boekie! Makkelijke recepten! Zoals altijd niks op aan te merken!!!

Chanika
Nov 2021
5 sterren4 sterren3 sterren

Net zo'n geweldig boek als de bijbel, bikken en bakken. Wat een heerlijke recepten. Ik kan niks anders voorstellen dan dit boek direct te kopen. Lot, je bent een topper!!!!

Maaike
Nov 2021
5 sterren4 sterren3 sterren

Wow wat is het weer een prachtig boek geworden maar vooral recepten die heerlijk zijn, makkelijk en super gezond!! Nanske is weer happy!!!

Nancy van Gils
Nov 2021
5 sterren4 sterren3 sterren

Afgelopen week Bunkeren mogen ontvangen. Zonder überhaupt naar de recepten gekeken te hebben al een kei mooi en tof boek. Mooie vormgeving en alles is goed te vinden in het boek. En dan de recepten zelf 😍 mega lekkere recepten, duidelijke beschrijving hoe je alles moet maken en zonder gekke producten. Ik ben er blij mee!

Noa
Nov 2021
5 sterren4 sterren3 sterren

Boek vol heerlijke recepten. Eenvoudig te maken, geschikt voor het hele gezin. Geen vage producten, alles eenvoudig te vinden in de supermarkt. Ideaal BRUIKBAAR kookboek voor iedereen die bewust bezig is met bewust gezond, en toch lekker, eten!

Marieke Semmekrot
Nov 2021
5 sterren4 sterren3 sterren

Hey Lot, En natuurlijk ook Else en Karin. Wat hebben jullie een fantastisch boek gemaakt! En deze keer met allemaal hartige recepten. Helemaal top wat mij betreft. Het flammetje zalm, de vitello tonnato en de fries for life. Wat een toppers! Snelle, simpele recepten. Ik hou ervan!

Sabineslifestyle
Nov 2021
5 sterren4 sterren3 sterren

Het boek nog geen week binnen, maar nu al 3 recepten uit gemaakt. Ik kan alleen maar zeggen: DIT WIL JE! Recepten zijn easy peasy en lekker snel klaar. Top dus als je eigenlijk geen keukenprinses bent, net als ik, maar wel graag voedzaam wilt eten :)

Llya
Nov 2021
5 sterren4 sterren3 sterren

Bericht: Heerlijk boek! Vind het mega leuk om nieuwe recepten te maken en hiermee kan ik voorlopig vooruit. En dat is natuurlijk goud voor deze calo's!

Demi Hofhuis
Nov 2021
5 sterren4 sterren3 sterren

AMAZING dit boek is echt een musthave item allemaal lekkere dingen in 1 boek wat geweldig 🥰🥰

Dilana
Nov 2021
sluiten

laat weten wat je van

Bunkeren met Beukers

vindt

Dank voor je review! Ik plaats 'm zo snel mogelijk op de website. Joe! Lot
Oeps! Daar ging iets mis. Probeer het nog eens.

veelgestelde vragen

Zijn de ingrediënten in de supermarkt te verkrijgen?

plus

De meeste ingrediënten zijn in iedere supermarkt te verkrijgen. Kijk in jouw winkel altijd naar de meest macrovriendelijke variant door  het etiket van het product te lezen. Niet alle ingrediënten zijn verkrijgbaar in de supermarkt. Hieronder heb een lijst met enkele producten die ik gebruik voor mijn recepten:

Eiwitpoeder
Bakeiwit van Personal Protein - smaak naar keuze
> gratis bar bij je bestelling met de code beukie  

Suikervervanger
Steviala Kristal Sweet / Steviala Ery Bronze - korting op je eerste bestelling met de code lalalot

(!) Dus niet de gewone Stevia van de supermarkt, want die smaakt bitter en is niet te vreten!

Daarnaast haal ik mijn spullen in de volgende winkels, wanneer deze niet in de supermarkt te verkrijgen zijn:


Steviala

Personal Protein

Kan ik ingrediënten vervangen voor een alternatief?

plus

Wanneer er kokosmeel in een recept is gebruikt, kun je dit niet vervangen. Voor bijna alle overige producten zijn er wel alternatieven te verkrijgen en kun je daarmee experimenteren. Echter, ik heb dit niet zelf (allemaal) geprobeerd en weet niet wat dat met het resultaat doet. Daarnaast zullen het aantal calorieën en de macro's veranderen.

Ik woon in het buitenland, kan ik een bestelling plaatsen?

plus

Wanneer je in België woont, kan dat. Het is wegens verzending niet mogelijk om in andere landen een hardcopy te bezorgen. Wat veel mensen doen is het laten bezorgen bij vrienden of familie in NL en dat zij het dan vervolgens versturen naar het buitenland.

Betaal ik verzendkosten?

plus

Wanneer je een hardcopy (of meerdere) hebt besteld, gaat deze op de post en betaal je €4,95 verzendkosten. Indien jouw pakket naar België verzonden moet worden, zijn de verzendkosten €5,95.

Wat is de levertijd?

plus

Wanneer je een bestelling hebt geplaatst, doet de drukkerij er alles aan deze de eerstvolgende werkdag op de post te doen. Je zult hiervoor een Track & Trace code ontvangen. Het ligt vervolgens aan PostNL hoe snel zij jouw pakket kunnen afleveren.

Ik ben niet tevreden over het boek, wat nu?

plus

Oh nee, dat zou ik heel jammer vinden, maar dat kan natuurlijk. Het is mogelijk om een hardcopy binnen 14 dagen retour te sturen. Het boek moet uiteraard nog in de originele staat zijn. Stuur een mail naar info@lotbeukers.nl en dan zullen we het samen oppakken.

meer boeken van beukers