Coming soon!Nieuw!
No items found.

Hoe overleef ik de feestdagen?

Begin jij het nieuwe jaar ook altijd weer met het goede voornemen om gezond te gaan eten en de feestdagen kilo’s kwijt te raken? Vanaf nu is dat niet meer nodig! In deze special leer ik jou hoe je kunt genieten van al het lekkers zonder dat jij met onnodige kilo’s 2023 start! Balans houden en jezelf een lekkere oliebol gunnen, dat kan gewoon!

Stapelkorting! Tot en met 20% korting op mijn boeken. Bekijk de actievoorwaarden.

E-book
€ 12,95

Zonder onnodige kilo’s 2023 in

‍Voor velen zijn de feestdagen een periode van ‘genieten’. Alle remmen worden losgelaten en de ene chocoladeletter na de andere oliebol wordt naar binnen geschoven. Want dit moet kunnen toch? Is dit ook daadwerkelijk ‘genieten’? Of ben jij in een ‘alles of niets’ mindset belandt, waarin je hersenloos eten in je mond stopt zonder écht te genieten van wat je eet? En geniet je na de feestdagen ook nog van de extra kilo’s die je onnodig erbij hebt verzameld?

In Hoe overleef ik de feestdagen? ga ik jou laten zien hoe je écht geniet. Dat je door bewuste keuzes te maken meer stilstaat bij wát je eet en dus het ook intenser ervaart. Door soms ook ‘nee’ te zeggen, zorg je er daarnaast voor dat waar je ‘ja’ tegen zegt extra lekker is. Plus zorgen deze keuzes ervoor dat jij in 2023 niet per se helemaal opnieuw hoeft te beginnen. Dat is dus pas ‘genieten’, zowel voor- als achteraf!

Verrassende recepten

Zoals je van Beukers gewend bent, kent ook dit E-book heerlijke, verrassende recepten. In deze special vind je 10 nieuwe recepten en daarnaast 6 feestelijke gerechten uit de eerdere boeken die passen bij de feestdagen. Allemaal weer heel makkelijk te maken, laag in calorieën en hoog in eiwitten. Bovenal zijn de recepten een feestje om te eten! Dit is nogmaals het bewijs dat afvallen geen straf hoeft te zijn. In the end zal je wellicht meer genieten van eten, omdat je naast al het goddelijke voer ook nog eens je doelen behaalt. Je leert eten zonder schuldgevoel!

Wat je kunt verwachten van Hoe overleef ik de feestdagen?

  • Houvast in het bewerkstelligen van een duurzame relatie met voeding in de periode van Sinterklaas, Kerst en Oud & Nieuw;
  • Het realiseren en behouden van een gezonder lichaam en mindset;
  • Bewustwording over calorieën en het balanceren daarvan tijdens speciale momenten zoals de feestdagen
  • Maar liefst 10 nieuwe en exclusieve recepten;
  • Daarnaast 6 recepten uit eerdere boeken die perfect passen bij de feestdagen;
  • Een “gezonde” gourmet met verantwoorde opties
  • Begin vitaal en dankbaar 2023!

Met het ontwikkelen van dit E-book heb ik mijn deel gedaan om jou dat zetje in de juiste richting te geven. Nu kan jij aan de slag! En onthoud, jij kan dit.

beoordelingen

5 sterren4 sterren3 sterren

Ik kan niet wachten om weer al jouw recepten te maken. Sinds ik jou volg ben ik 20 kilo afgevallen en voor het eerst kan ik zeggen ik ben niet aan de lijn! Dit is een nieuwe leefstijl en het voelt verdomd goed.

Rianne
Nov 2022
5 sterren4 sterren3 sterren

Eindelijk kan ik zeggen (op mijn 35ste) dat mijn relatie met voeding gezond is! En dat komt door jou Beukie. Door jouw lessen, informatie, tips & boeken.

Indra
Nov 2022
5 sterren4 sterren3 sterren

Ik ben fan Lot! Ga zo door. Blij dat ik nu al bijna 16kg afgevallen ben met je lekkere recepten.

Denise
Nov 2022
5 sterren4 sterren3 sterren

Met hulp van je boeken en je wijze nuchtere advies 10kg kwijt en ik houd het nu al 2 maanden met gemak stabiel! 80/20 werkt super.

Anja
Nov 2022
5 sterren4 sterren3 sterren

Als je in de ochtend beneden komt en je dochter (13) tegen je zegt 'mam wat zie je er goed uit'!! Dat is wat -14 kilo doet. En dat allemaal met behulp van jou.

Mariska
Nov 2022
5 sterren4 sterren3 sterren

Dank je wel, je hebt mijn leven in 4 weken al meer veranderd dan ooit een ander gelukt is!

Angela
Nov 2022
laat een reactie achter
sluiten

laat weten wat je van

Hoe overleef ik de feestdagen?

vindt

Dank voor je review! Ik plaats 'm zo snel mogelijk op de website. Joe! Lot
Oeps! Daar ging iets mis. Probeer het nog eens.

veelgestelde vragen

Ik ben niet tevreden over het boek, wat nu?

plus

Oh nee, dat zou ik heel jammer vinden, maar dat kan natuurlijk. Het is mogelijk om een hardcopy binnen 14 dagen retour te sturen. Het boek moet uiteraard nog in de originele staat zijn. Stuur een mail naar info@lotbeukers.nl en dan zullen we het samen oppakken.

Kan ik op elk moment beginnen?

plus

Jazeker, het juiste moment om te beginnen is altijd nu ;) Jij kan zelf bepalen wanneer je wil beginnen en op welke dag.

Ik zou graag voedingscoaching willen, kan dit?

plus

Helaas heb ik geen ruimte meer in mijn agenda dat te doen, maar! Mijn #lievelings Else Cox a.k.a. @frikandelse doet dit wel en ik kan je ook zeker aanbevelen een traject met haar te starten. Mijn kennis heb ik overgedragen op haar. Check haar website of neem een kijkje op @coxcoaching

meer boeken van beukers