beukies berekenmachine - macro calculator

Meten is weten, helemaal wanneer jij vastberaden bent om je doelen te behalen. Met deze fijne en betrouwbare macro calculator geef ik je een leidraad en houvast. Wil jij meer weten over je persoonlijke energiebalans én hoe je deze calculator goed invult, leer dan hier hoe het zit!

Geslacht
Leeftijd
34
Lengte
180cm
Gewicht
90kg
Goals
Hoe snel wil je jouw doel bereiken?
Hoe actief ben je in het dagelijkse leven?
Hoe vaak train je per week?
3
Hoe lang duurt een workout gemiddeld?
45min
Wat omschrijft jouw work-out het beste?

Resultaat van de macro calculator

Leeftijd
34
jaar
Huidig gewicht
90
kg
BMR
1694
kcal
TDEE
1889
kcal

Om af te vallen heb je ongeveer 1.889 calorieën* per dag nodig

Macroverdeling **

Eiwitten
~ gr
/
~ kcal
Koolhydraten
~ gr
/
~ kcal
Vetten
~ gr
/
~ kcal
* lotbeukers.nl geeft geen medisch advies, diagnose of behandeling. De inhoud van deze macro calculator is slechts een indicatie en is uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden.
**De calculator rekent met de volgende gegevens voor je macroverhoudingen:
Eiwitten
Voor eiwitten geldt 0,8 gram per kilogram lichaamsgewicht per dag voor niet sporters. Wanneer je wel sport, dan houdt de berekenmachine rekening met 1,2 g/kg/dag. Voor intensieve sporters en krachtsporters wordt er gerekend met 1,8 g/kg/dag. Méér dan 1,8 g/kg/dag aan eiwit biedt geen meerwaarde.
Vetten
Voor vetten rekent de berekenmachine met een vetbehoefte van 35%.
Koolhydraten
De koolhydraten is het restant wat overblijft n.a.v. je eiwitten en vetten.Je macroverhoudingen zijn hiermee heel keurig en voedzaam verdeeld. Ze kunnen altijd nog meer individueel gefinetuned worden. Wil jij hier meer over weten en ook welke type producten binnen de macronutriënten de meest voedzame keuzes zijn? Neem dan een kijkje op de Beukers Academy!