1. Verwarm je oven voor op 200 graden. Wij hebben de hetelucht functie gebruikt.
  2. Zet de bakvorm en de mengkom klaar. Gebruik bij voorkeur een silicone bakvorm van zo’n 15 cm. Dat bakt perfect en je krijgt je chocolade bananenbrood er ook veel makkelijker uit.
  3. Prak de banaan fijn en doe deze met de andere ingrediënten in de mengkom. Alleen de chocolate chips laat je nog op het aanrecht liggen.
  4. Meng alles goed door elkaar en giet in de bakvorm.
  5. Top het vervolgens af met de chocolate chips en schuif in het midden van je oven.
  6. In 20 tot 25 minuten moet jouw chocolade bananenbrood gaar zijn. Prik er voor de zekerheid nog even in met een satéprikker om dit te checken.

Laat hem afkoelen voordat je hem aansnijdt, zodat hij niet uit elkaar valt. En dan is het tijd om te gaan genieten! Wat denk jij? Is hij lekkerder dan het originele bananenbrood of is dit een topper?

Wanneer je de code ‘LALALOT’ gebruikt krijg je korting op je eerste bestelling bij Steviala. De code ‘beukie’ zorgt ervoor dat er bij jouw bestelling bij Personal Protein altijd een gratis proteïne bar in je winkelmandje belandt.

Wil je vaker op deze voedzame manier snacken? De kookboeken van Lot Beukers staan vol met geweldige recepten die ook nog eens low cal zijn. Je vindt ze in onze webshop.