De macro’s van deze gezonde pizza vitello tonnato zijn gebaseerd op de helft van de pizza. Een pizza bestaat uit twee porties. Als je hem in een keer opeet (en wij geven je geen ongelijk, want zo lekker is de pizza zeker) moet je het aantal bij de macro’s dus verdubbelen.

Welke Magioni pizza je kiest, is aan jou. Je hebt natuurlijk verschillende smaken en variaties, dus kies vooral de pizzabodem uit die jij erg lekker vindt.

  1. Verwarm je oven voor op 220 graden en bak de bodem af in ongeveer 10 minuten.
  2. Meng ondertussen de tonijn met de kwark. Breng dit op smaak met peper en zout.
  3. Beleg de afgebakken pizza met een deel van de tonijnspread, rucola en kappertjes.
  4. Leg vervolgens de fricandeau in roosjes op de pizza en top af met de rest van de tonijnspread, ui, peper en zout.

De gezonde vitello tonnato pizza is zowel koud als warm onwijs lekker, dus kijk vooral wat er bij jou past.