Skinny cheesecake

Met deze skinny cheesecake worden al je gebeden verhoord: ontzettend lekkere taart die ook nog eens de juiste macro's bevat. Alhoewel wij absoluut een voorstander zijn van gewoon genieten van goed eten, is snoepen van een gebalanceerd taartje toch ook wel heel fijn. In nog geen half uur heb je deze skinny cheesecake op tafel staan. Even af laten koelen en dan is het tijd om aan te vallen. Wanneer ga jij hem maken?

1
Porties
10 minuten
bereiden
20 minuten
oventijd
293
kcal
vet 8,3 gram | eiwitten 32,1 gram | koolhydraten 20,5 gram

Lot Beukers

Skinny cheesecake - gezond recept

Ingredienten

  • 20 gram whey poeder vanillesmaak
  • 100 gram Lindahl’s Kvarg vanillesmaak (andere kwark kan ook)
  • 1 ei
  • 10 gram Dr. Oetker puddingpoeder roomsmaak
  • 50 ml ongezoete amandelmelk (andere melk kan ook)
  • 50 gr kersen/bosbessen
  • snufje zout
  • PAM spray

aan de slag

  1. Verwarm je oven alvast voor op 180 graden (hetelucht). Houd er rekening mee dat iedere oven anders is.
  2. Meng alle ingrediënten door elkaar, behalve het fruit dat je hebt gekozen. Zorg ervoor dat het beslag een egaal mengsel wordt.
  3. Vet een ovenbestendig schaaltje in met PAM spray.
  4. Giet de skinny cheesecake to be in het gekozen schaaltje en top het af met de kersen/bosbessen.
  5. Schuif voor ongeveer 20 minuten in je oven en laat tussendoor de deur van je oven dicht.

Tada! De skinny cheesecake is klaar om opgegeten te worden. Vind je het lekkerder om het fruit later toe te voegen? Dan kan dat natuurlijk ook.

Dit recept en meer heerlijke en gezonde exemplaren vind je in het kookboek Bakken met Beukers. Je koopt hem direct in onze webshop.

Dit is een recept uit

Bakken met Beukers

Meer info

Meer recepten