1. Kook je ei naar wens. Hoe langer je het ei kookt, hoe harder het wordt. Kook je het maar een minuut of 7, dan krijg je een smeuïge eierdooier.
  2. Pak het broodje naar keuze erbij. Bij de macro’s hebben we alleen de topping berekend, dus niet het broodje. Wij kiezen zelf altijd voor een volkoren variant, omdat hier veel meer vezels inzitten dan bijvoorbeeld wit brood.
  3. Besmeer het broodje dat je gekozen hebt met een laagje Friteslijn.
  4. Beleg met de veldsla en vervolgens de plakjes kaas en flinterdunne beenham.
  5. Snijd het Roma tomaatje en gekookte ei in plakjes en leg ze om en om. Vind je meer tomaat lekker? Dan kan je er uiteraard ook meer op doen. Vitamines zijn altijd goed voor je!
  6. Je perfecte broodje gezond is klaar. Mocht je nog wat komkommer erop willen doen, kan dit uiteraard ook. Bestrooi met wat peper en zout naar smaak.