beukers academy

Dé online leerschool voor voeding, vitaliteit en een gezonde leefstijl! De academy bevat uitgebreide cursussen en masterclasses gegeven door Lot Beukers en andere gerenommeerde specialisten.

Ga snel naar de website van de Beukers Academy en bekijk welke cursussen op dit moment beschikbaar zijn!

het beukers fundament

Deze cursus legt alles wat je nodig hebt stap voor stap uit. Zo is alles wat je leert behapbaar én direct toepasbaar!

☝️ Zonder poespas, hypes, enge zwart-wit-overtuigingen of crash-diëten.

👉 Je leert hoe je jouw leefstijl op een duurzame manier kunt veranderen zodat je dit, letterlijk, je leven lang volhoudt!

En dit alles krijg je voor €297. En dat is een bijzonder laag bedrag voor alle kennis die je ervoor krijgt!

een unieke cursus

Het Beukers Fundament is een unieke, zeer uitgebreide basiscursus.

Wat krijg je? 

  • 9 zeer leerzame modules
  • 5,5+ uur aan waardevol videomateriaal (ook te beluisteren als podcast)
  • Quizes om je kennis te testen
  • Hand-outs met invulopdrachten
  • Sheet en uitleg over het bijhouden van je progressie
  • Levenslang toegang

over de beukers academy

-20 kilo dankzij het Beukers Fundament, de kickstart en de familie! Het heeft mijn leven veranderd, dank jullie wel.

Catharina
Jan 2024

Machtig mooi! Alles tot in de puntjes verzorgd. Zelfs als jarenlange volger van Lot, deelnemer aan de kickstart en lid van de familie vanaf het begin, lees en leer ik vernieuwde informatie. Fijn om dit onbeperkt bij de hand te hebben.

Jessica
Jan 2024

Wat een fantastisch platform hebben jullie neergezet! Wat een werk moet dat geweest zijn. Zoooo veel informatie en super interessant!

Karia
Jan 2024

Ben nu 11 weken in een negatieve energiebalans.. -4kg en buikomvang -8cm. Zo blij! En dan met een traagwerkende schildklier, PCOS en beginnende overgang. Het gaat langzaam, maar he er is resultaat en dat voelt goed.

Helena
Nov 2023

Het Beukers Fundament heeft mij ongelofelijk veel gebracht op gebied van o.a. voeding, mindset, slaap en bewegen. Wetende dat afvallen niet het doel is, maar het optimaliseren van mijn levensstijl.

Deborah
Oct 2023

Ik raad iedereen aan om het Beukers Fundament van de Beukers Academy aan zichzelf cadeau te doen. Gun het jezelf om goed voor jezelf te zorgen door jezelf een gezonde levensstijl aan te leren die bij jou past.

Wendy
Oct 2023

Het Beukers Fundament heeft me zoveel gebracht! Ik weet nu eindelijk hoe het echt in elkaar zit met afvallen op een verantwoorde manier. Zo fijn om geen dieet meer te volgen, maar te kunnen eten wat in mijn leven past en wat ik lekker vind.

Rixt
Oct 2023

De cursussen van de Beukers Academy zijn recht voor zijn raap, geen nonsense, heerlijke duidelijke taal. En soms confronterend. Eindelijk weer een goede relatie met voeding, die was namelijk ver te zoeken na een heel lang keto verleden.

Monique
Oct 2023

Het Beukers Fundament van de Beukers Academy bracht rust terug in het eten. Ik leerde waar voeding uit bestaat en kan dit gemakkelijk toepassen in mijn dagbudget. Alles mag je eten, mits het past. Eindelijk heb ik vertrouwen dat mijn gezonde leefstijl er echt komt!

Sabine
Oct 2023

veelgestelde vragen

Wat is het verschil tussen de Beukers Academy en het Beukers Fundament?

plus

De Beukers Academy is een online leerplatform en het Beukers Fundament is de eerste cursus die op dit platform wordt aangeboden. Aan de Beukers Academy zullen, naast het Beukers Fundament nog vele masterclasses en vervolgcursussen worden toegevoegd. Denk daarbij aan onderwerpen als slaap, hormonen en PCOS. Je beslist zelf welke cursussen en/of masterclasses je binnen de Beukers Academy wilt aanschaffen.

Ik heb een cursus/masterclass gevolgd, maar ik ben niet tevreden. Kan ik mijn geld terugkrijgen?

plus

Wat jammer dat het leerprogramma niet matchte met je verwachtingen! Binnen uiterlijk twee weken na aanvang van de cursus kun je je geld terugvragen. Mail naar support@beukersacademy.nl en we gaan het voor je regelen.

Er staat dat cursussen en masterclasses levenslang toegankelijk is. Is dit ook echt levenslang?

plus

De Beukers Academy vindt het belangrijk dat je niet beperkte toegang hebt, maar dat je het zo vaak kunt terugkijken als je wil. Zolang De Beukers Academy bestaat, blijft het leerprogramma voor jou beschikbaar.