Lot Beukers in de media

Else Cox, de drijvende kracht achter Lot Beukers, in gesprek met Tubantia

Als je de naam Else Cox hoort, gaat er wellicht niet meteen een belletje rinkelen. Maar als je de posts, webinars en cursussen van Lot Beukers verslindt, dan heb je sowieso al met haar in contact gekomen. Else is namelijk de drijvende kracht achter het succes van Lot. Samen werken ze keihard aan een wereld zonder die verrekte dieetcultuur en waar juist goed voor jezelf zorgen centraal staat.

Else Cox in gesprek met Tubantia

Else is niet alleen de vrouw van, maar ook de vrouw náást Lot. Als spindoctor, aangever en sidekick denkt zij op alle mogelijke lagen binnen het bedrijf mee met de naamgeefster ervan. De kennis van Else over voeding, goed voor jezelf zorgen, op een duurzame manier gewichtverlies en het gezond verlengen van je leven is eindeloos en daarmee inspireert zij, weliswaar vrijwel anoniem, dagelijks duizenden mensen.

In gesprek met Tubantia vertelt Else over het terugkrijgen van eetrust als je lang vast hebt gezeten in de dieetcultuur en deelt ze het geheim van hun gezamenlijke succes. Het hele artikel lees je op de website van de krant. Wil jij ook jouw eetrust weer terugvinden? Meld je dan gratis aan voor de webinar waarin Lot èn Else je laten zien hoe jij jouw droomgewicht kan bereiken en behouden.

meer blogs