Schrijf je in!

Gratis webinar

Gratis webinar

Afvallen en op gewicht blijven doe je zo!

Afvallen en op dat gezonde gewicht blijven klinkt onwijs lastig. Misschien zelfs onmogelijk, aangezien je al zoveel geprobeerd hebt.

☝️ Maar geloof ons: als je weet wat je moet doen, is het veel makkelijker dan je nu denkt!

👉 Het is een kwestie van kennis opdoen en deze op de juiste manier toepassen. Lot laat jou zo duidelijk en transparant mogelijk zien hoe zij dit zelf voor elkaar heeft gekregen en hoe ze ervoor kan zorgen dat jij dit ook kan

Wil je ook gratis leren? Schrijf je dan nu in voor de webinar Afvallen en op gewicht blijven doe je zo!

Meld je direct aan

Of bekijk meer informatie op de Beukers Academy Webinar pagina: Afvallen en op gewicht blijven doe je zo!

over de beukers academy

-20 kilo dankzij het Beukers Fundament, de kickstart en de familie! Het heeft mijn leven veranderd, dank jullie wel.

Catharina
Jan 2024

Machtig mooi! Alles tot in de puntjes verzorgd. Zelfs als jarenlange volger van Lot, deelnemer aan de kickstart en lid van de familie vanaf het begin, lees en leer ik vernieuwde informatie. Fijn om dit onbeperkt bij de hand te hebben.

Jessica
Jan 2024

Wat een fantastisch platform hebben jullie neergezet! Wat een werk moet dat geweest zijn. Zoooo veel informatie en super interessant!

Karia
Jan 2024

Ben nu 11 weken in een negatieve energiebalans.. -4kg en buikomvang -8cm. Zo blij! En dan met een traagwerkende schildklier, PCOS en beginnende overgang. Het gaat langzaam, maar he er is resultaat en dat voelt goed.

Helena
Nov 2023

Het Beukers Fundament heeft mij ongelofelijk veel gebracht op gebied van o.a. voeding, mindset, slaap en bewegen. Wetende dat afvallen niet het doel is, maar het optimaliseren van mijn levensstijl.

Deborah
Oct 2023

Ik raad iedereen aan om het Beukers Fundament van de Beukers Academy aan zichzelf cadeau te doen. Gun het jezelf om goed voor jezelf te zorgen door jezelf een gezonde levensstijl aan te leren die bij jou past.

Wendy
Oct 2023

Het Beukers Fundament heeft me zoveel gebracht! Ik weet nu eindelijk hoe het echt in elkaar zit met afvallen op een verantwoorde manier. Zo fijn om geen dieet meer te volgen, maar te kunnen eten wat in mijn leven past en wat ik lekker vind.

Rixt
Oct 2023

De cursussen van de Beukers Academy zijn recht voor zijn raap, geen nonsense, heerlijke duidelijke taal. En soms confronterend. Eindelijk weer een goede relatie met voeding, die was namelijk ver te zoeken na een heel lang keto verleden.

Monique
Oct 2023

Het Beukers Fundament van de Beukers Academy bracht rust terug in het eten. Ik leerde waar voeding uit bestaat en kan dit gemakkelijk toepassen in mijn dagbudget. Alles mag je eten, mits het past. Eindelijk heb ik vertrouwen dat mijn gezonde leefstijl er echt komt!

Sabine
Oct 2023