Coming soon!Nieuw!
No items found.

The Best of Beukers

Hét kookboek met de beste en lekkerste eiwitrijke recepten die laag in calorieën en koolhydraten zijn!

Denk jij dat je enkel kunt afvallen door op een houtje te bijten en al het lekkers uit je leven te bannen? Onzin! Neem afscheid van je karig belegde crackers en saaie bakjes kwark; verwelkom taart, pizza en cake terug in je leven! In dit populaire kookboek toont Lot jou recepten die weinig calorieën bevatten, in een handomdraai op tafel staan en ook nog eens ontzettend smaakvol zijn. Afvallen én een levensgenieter zijn, kan gewoon!

Hardcopy
€ 29,95

Wegens groot succes is de eerste druk binnen 24 uur uitverkocht geraakt! Momenteel wordt er een nieuwe druk gedrukt. Het kan enkele weken duren voordat The Best of Beukers weer op voorraad is.
→ Houd de website en
Instagram van Lot goed in de gaten

Bekijk de hele boekwinkel

The Best of Beukers is niet het zoveelste kookboek dat jij aan gaat schaffen en vervolgens op je plank laat verstoffen. Sterker nog: grote kans dat Lot Beukers vaker bij je op het aanrecht ligt dan je zou willen! De toppers van recepten uit deze verzamelbundel gaan namelijk jouw ontbijt-, lunch-, diner- en snackmomenten drastisch veranderen!

Afzien is verleden tijd

Vanaf nu ben jij niet meer veroordeeld tot je saaie bakjes kwark of karig belegde crackers, maar schuif je gewoon cakes, een hele pizza of een halve taart naar binnen. Allemaal laag in calorieën en koolhydraten, maar hoog in eiwitten en vezels. Daarnaast zijn veel recepten vrij van gluten en/of lactose (of heel eenvoudig zo te maken). Al zegt Lot het zelf: deze creaties zijn ook nog eens bijzonder smaakvol! Recepten waar jij absoluut geen keukenprins, -prinses, of -prinsex voor hoeft te zijn en je binnen een poep en een scheet op tafel hebt staan. Op deze manier hoeft op je voeding en gewicht letten geen struggle te zijn, maar wordt het zowaar een feestje!

Van diëten werd ik doodongelukkig en het maakte te weinig verschil. Het roer moest om en ik ben aan het bakken geslagen. Met prachtige, 'lowcal' creaties als resultaat waardoor je muffins, pizza’s en taart weer in je leven kan verwelkomen. You are welcome!

Waarom heet het boek The Best of?

Bakken, Bikken en Bunkeren met Beukers zijn de drie receptenboeken die Lot heeft uitgebracht. Daar zijn in totaal zo’n 65.000 exemplaren van verkocht! Na meerdere keren een nieuwe druk te hebben gehad, zijn de boeken nu écht uitverkocht! Duizenden mensen genieten tot op de dag van vandaag van deze recepten en hebben hiermee hun kwaliteit van leven flink weten op te krikken. Ook passen de recepten in leefstijlaanpassingen waarmee grote gezondheidsvoordelen kunnen worden behaald. Zo krijgt Lot geregeld terug dat diabetici in remissie zijn. Iets waar ze onwijs trots op is!

Tijdloos en lekker blijven de recepten. De boeken alleen niet, want Bakken en Bikken zijn bijvoorbeeld met een toen geavanceerde telefoon geschoten. Vandaag de dag zie je alleen niet of het een pixel of een korrel hagelslag is... Daarom is het tijd voor The Best of Beukers. Allemaal heerlijke en voedzame creaties die je iedere dag in je menu kunt verwerken, waardoor eten een feestje blijft!

'Protein Crème Brûlée' en 'Fries for Life' uit The Best of Beukers

Lekker en voedzaam bakken, bikken en bunkeren met Beukers

Door het receptenboek The Best of Beukers weet jij dat:

  • Afvallen niks te maken heeft met saai eten of jezelf uithongeren;
  • Je in principe alles kunt eten, wanneer je bepaalde keuzes maakt;
  • Je niet bang hoeft te zijn dat deze goddelijke creaties gelijk terug te zien zijn op je heupen;
  • Voedzaam eten ook snel en eenvoudig te bereiden kan zijn;
  • Het mogelijk is om verantwoorde baksels op tafel te zetten die niet onder doen voor het "echte" werk, zoals Lot’s favorieten: 'Dreamy Creamy Vanilla Cake' en de 'Big Mac Roll';

beoordelingen

Dit boek is nog niet beoordeeld. Wees de eerste!
laat een reactie achter
sluiten

laat weten wat je van

The Best of Beukers

vindt

Dank voor je review! Ik plaats 'm zo snel mogelijk op de website. Joe! Lot
Oeps! Daar ging iets mis. Probeer het nog eens.

veelgestelde vragen

No items found.

meer boeken van beukers