1. Rul de tartaar (zonder bakproduct zoals boter of PAM spray). Plet een teen verse knoflook en doe dit samen met de peper, zout, kurkuma en chilivlokken bij de tartaar.
  2. Voeg vervolgens de Mexicaanse mix toe en roer het door elkaar.
  3. Beleg het midden van de tortilla met de rucola. Laat de randen vrij.
  4. Strooi de kaas eroverheen.
  5. Verdeel daarna je gehaktmengsel erop.
  6. Top af met de crème fraiche light en de guacamole.
  7. Vouw vervolgens steeds een klein onderkantje naar binnen, waardoor je een soort ster-wrap krijgt.
  8. Bak kort aan in de pan of airfryer, zodat de pittige Mexicaanse volkorenwrap lekker krokant wordt.

Vul dit lekkere gerecht aan met een groene salade en je hebt een heerlijk hoofdgerecht. Extra tip: door de volkorenwrap te vervangen voor een Joseph’s tortilla worden de macro’s een stukje lager.

Wil je vaker zulke lekkere recepten maken en toch op je inname letten? In het Bunkeren met Beukers kookboek vind je tientallen parels op een rij. Je koopt het boek in onze webshop.