1. Breng in een ruime pan water aan de kook en bereid de groene erwten fusilli zoals beschreven staat op de verpakking. Bespray vervolgens een pan of de bakvorm van de airfryer. Vanwege de macro’s hebben wij voor de PAM spray gekozen, maar je kan uiteraard ook een andere vorm (of helemaal niets) gebruiken. Bak de vegetarische balletjes tot ze mooi bruin en knapperig zijn.
  2. Bak je ze in de pan? Voeg dan een gesneden of geperste teen knoflook toe. Daarna volgt de pastasaus. Vervolgens kan je naar eigen smaak peper en zout toevoegen.
  3. Bak je de vegetarische balletjes in de airfryer? Bereid de knoflook en de saus dan in een andere pan.
  4. Roer vervolgens de pasta door de saus heen, zodat alle smaken van de fusilli con polpetta worden opgenomen. Daarna tof je het heerlijke gerecht af met de rucola, basilicum, gesneden tomaatjes en de fetakaas.

Geniet ervan!