1. Zorg dat alle ingrediënten op kamertemperatuur zijn en verwarm je oven vast voor op 200 graden (hetelucht)
  2. Vet een bakvorm in van circa 15 bij 10 centimeter. Hier kan je de PAM spray voor gebruiken.
  3. Pak een kom en doe daar eerst de natte ingrediënten in. Roer dit door elkaar en voeg vervolgens de droge ingrediënten, ook de mokkaboontjes, toe. Meng dit totdat je een mooi stevig beslag hebt. Jouw mokka ontbijttaartje is bijna klaar!
  4. Maar eerst spatel je het beslag in de bakvorm en plaats je het in het midden van je oven.
  5. Bak in ongeveer 30 minuten af totdat een satéprikker er nagenoeg droog uitkomt wanneer je deze erin prikt

Direct nadat het piepje van de oven gaat mag je al aanvallen, want warm is dit koffie ontbijttaartje helemaal een feest!

Wil jij iedere dag wel opstaan met zo’n overheerlijk ontbijt? In het uitgebreide en gezonde bakboek van Lot Beukers, Bakken met Beukers, vind je nog veel meer van dit soort lekkere recepten.