1. Verwarm je oven voor op 250 graden (hetelucht) en pak een blender of mixer.
  2. Doe alle ingrediënten daarin, behalve de Oreo en cream cheese.
  3. Mix tot een mooi egaal beslag.
  4. Verdeel het beslag voor de gezonde Oreo cheesecake over twee ovenvaste schaaltjes van 12 cm en bak af in ongeveer 20 minuten. Houd er rekening mee dat iedere oven anders is, dus werp af en toe een blik op de snack.
  5. Zodra ze klaar zijn, laat je ze voor een half uurtje afkoelen.
  6. Daarna schuif je ze voor 2-3 uur im de koelkast zodat ze opstijven. Ze zijn het lekkerst als ze echt goed koud zijn, dus laat ze gerust even staan.
  7. Top de gezonde Oreo cheesecake daarna af met de cream cheese en het koekje.

En daarna is het tijd om te genieten! Wil je vaker van dit soort lekkere recepten maken? Check dan snel de kookboeken van Lot Beukers.