1. Breng de kikkererwten op smaak door ze in te sprayen met PAM spray en te kruiden met peper, paprika- en knoflookpoeder. Dit is naar eigen smaak. Als je van lekker pittig eten houdt, kan je iets meer gebruiken. 
  2. Rooster de kikkererwten in een pannetje totdat ze bruin en droog zijn. Let op dat je ze niet aan laat branden. Kikkererwten kunnen net zo verraderlijk zijn als pijnboompitten.
  3. Snijd de peer in plakken en besprenkel dit met kaneel en Steviala Ery Bronze.
  4. Bak ze in een pannetje met PAM spray tot ze mooi kleuren.
  5. Snijd de rode paprika fijn. Rooster het amandelschaafsel in een pannetje. Snijd de cherrytomaatjes in halfjes.
  6. Voeg nu alle ingrediënten samen en brokkel de blauwe kaas eroverheen.

Het is tijd om te gaan genieten! Uiteraard kan je naar wens nog meer groenten of bijvoorbeeld walnoten toevoegen. Houd er dan wel rekening mee dat de macro’s van deze heerlijke salade met gebakken peer en blauwe kaas veranderen.

Wil je vaker van dit soort gezonde en lekkere recepten klaarmaken? De kookboeken van Lot Beukers staan vol met geweldige gerechten die ook nog eens low cal zijn. Je vindt ze in onze webshop.

Wanneer je de code ‘LALALOT’ gebruikt krijg je korting op je eerste bestelling bij Steviala.

*Dit recept bevat affiliate links.