1. Laat de halfvolle roomboter smelten in een koekenpan. Dit kan snel gaan, dus let er goed op dat je boter niet bruin wordt.
  2. Voeg hier de teriyaki saus aan toe en vervolgens de Steviala Ery Bronze. Roer dit voorzichtig door elkaar. Voor de suikervrije sticky meatballs gebruik ik
  3. Voeg aan het mengsel de gehaktballetjes toe en verwarm even op een hoog vuur.
  4. Draai het vuur laag en laat de ballen voor ongeveer 10 minuten met een deksel op de pan sudderen. Roer af en toe door. De saus hoort in te dikken en plakkerig te worden.
  5. Roer ze, voor het opdienen, nog even om zodat alle kanten van de sticky meatballs voorzien zijn van een heerlijk laagje saus.

Vegetarisch of niet, die keuze is aan jou! Gehaktballetjes hebben iets langer de tijd nodig om te garen, waar de vegetarische balletjes vaak al voorgegaard zijn. Dat is iets waar je rekening mee moet houden.

Loopt het water je al in de mond? Dat begrijpen we helemaal! In Bunkeren met Beukers vind je nog meer van dit soort heerlijke recepten waarbij we rekening houden met jouw macro’s.