Lot Beukers in de media

Lot Beukers in gesprek met het NRC

Iedere dag verplicht 10.000 stappen moeten zetten, jezelf houden een een stevig calorie-tekort en ook nog eens een paar keer per week krachttraining. Ga er maar aan staan. Het klinkt bijna als te zwaar om vol te houden, en toch zijn er dieetguru's, zoals het Dag Een Dieet, die dit soort methodes hanteren. Als je Lot Beukers een beetje kent, weet je dat ze hier faliekant op tegen is.

Lot Beukers in het NRC

Op een gezonde en duurzame manier gewicht verliezen gaat alleen als je aanpassingen doorvoert in je leefstijl die je ook voor altijd kunt volhouden. Daar gaat het vaak mis bij een dieet. Je focust je op zo'n moment voor een bepaalde periode op een aantal regels. Dat zorgt er inderdaad voor dat je afvalt, maar deze methode is vaak niet vol te houden. Zodra jij stopt met het dieet en weer in je oude gewoontes terugvalt, zie je de getallen op de weegschaal vanzelf weer toenemen.

Het NRC gaat daarover in gesprek met Lot Beukers. Zij weet als geen ander hoe het is om, blijvend, veel kilo's te verliezen en leert dat nu ook aan duizenden andere mensen die de knop hebben omgezet. Op de website van de krant lees je het hele artikel. Is die knop bij jou ook om of wil je dat heel graag? Meld je dan gratis aan voor het webinar waarin Lot je laat zien hoe je dat zelf voor elkaar krijgt.

meer blogs