1. Snijd de zoete aardappel in twee plakken. Spuit er een klein beetje PAM spray op en grill ze voor ongeveer 20minuten tussen een bakpapiertje onder de contactgrill. Mocht je dit niet hebben, kan het ook tussen een tosti-ijzer. Wanneer ze zacht zijn, zijn ze klaar.
  2. Meng de Hüttenkäse met wat sriracha, peper en zout naar smaak.
  3. Verdeel dit over de plakken zoete aardappel. Beleg vervolgens met de beenham en gegrilde kipfilet.Top af met wat groene pesto, plakjes komkommer en tomaat.

En tada: jouw heerlijke gevulde zoete aardappel met beenham is klaar. Uiteraard mag je er nog veel meer lekkere groenten en andere ingrediënten op doen, maar houd er dan rekening mee dat de macro’s zoals hierboven beschreven, niet meer kloppen.

Dit recept staat bij ons regelmatig op tafel en is te vinden in het uitgebreide Bunkeren met Beukers kookboek. Ben jij op zoek naar gezonde gerechten en genoeg afwisseling? Bestel het boek dan snel via onze webshop.