1. Verwarm je oven voor op 200 graden (hetelucht)
  2. Snipper de rode ui fijn.
  3. Bespray een pan of het airfryer mandje met PAM spray en rul het gehakt (van de tartaar) met de ui en burrito seasoning naar wens.
  4. Voeg op het laatste moment de mais toe en warm even mee.
  5. Leg de chips in een ovenschaal. Ik hebPopworks Sweet Barbecue gebruikt, maar elke andere smaak kan. Let wel op: de macro’s zullen dan veranderen!
  6. Top de chips af met kaas. Zet het in de oven totdat de kaas gesmolten is. Dit verschilt per oven, maar reken op 10 tot 15 minuten.
  7. Leg je berg gezonde nacho’s op een bord en beleg met het gehaktmengsel, de salsa, de crème fraîche en de guacamole.
  8. Garneer met koriander wanneer jij hiervan houdt.

En dan: aanvallen maar! Dit recept vind je terug in Bunkeren met Beukers. Vind je deze gezonde nachos een dikke hit en eet je graag vaker zulke gerechten? In onze webshop vind je het kookboek.