Inspiratie

7 cadeautips voor mensen met een gezonde levensstijl

Met de feestdagen voor de deur wordt er weer flink wat geld uitgegeven aan leuke cadeaus voor geliefden, familie, vrienden en collega's. Het perfecte geschenk vinden is niet altijd makkelijk, want wat geef je bijvoorbeeld aan iemand die erg goed let op zijn of haar gezonde levensstijl? Een chocoladeletter of fles drank wordt dan vast niet op prijs gesteld. Gelukkig hebben wij het speurwerk al voor je gedaan en 7 cadeautips voor mensen met een gezonde levensstijl voor je op een rij gezet!

Cadeautips voor mensen met een gezonde levensstijl

Een gegeven paard mag je natuurlijk nooit in de bek kijken, maar om ongemakken onder de kerstboom te voorkomen, kan je maar beter met iets echt leuks op de proppen komen. Zo voorkom je strijd tijdens het kerstdiner en zitten jullie allemaal met een goed gevoel: jij omdat je de spijker op de kop hebt geslagen en de ontvanger omdat die op zijn of haar wenken wordt bediend.

Gezonde cadeautip #1: Een kookboek

Of je nu van koken houdt, nieuwe inspiratie op wil doen of het lastig vindt om continu gezonde recepten op tafel te zetten, een kookboek cadeau geven kan altijd! De kookboeken van Lot Beukers staan vol met gezonde en laagdrempelige recepten die makkelijk te maken zijn en bestaan uit ingrediënten die je zo in de supermarkt kan kopen. Perfect voor iedereen die zijn gezonde levensstijl ook tijdens de feestdagen wil vasthouden. Bunkeren met Beukers is een absolute aanrader voor mensen die van hartige recepten houden.

#2: Spijkerkussen

Dit klinkt niet als een onwijs gezellig cadeau, maar het is een absolute hit onder de mensen met een gezonde levensstijl. Regelmatig op het kussen liggen kan ervoor zorgen dat je migraine afneemt (sowieso hoofdpijn in het algemeen), dat je beter ontspant en regelmatig op het kussen liggen kan er zelfs voor zorgen dat je beter en sneller in slaap valt.

#3: Goede bakspullen

Ook een hele goede cadeautip voor mensen met een gezonde levensstijl: bakspullen! Als je op je gezondheid let, is het fijn om zoveel mogelijk zelf te maken. Dit omdat je dan precies weet wat er alleen aan ingrediënten in de baksels zit. Een fijne cakevorm, goede siliconen mat en stevige mixer zorgen ervoor dat in de keuken staat (nog) veel leuker wordt en het bakken ook een stuk makkelijker gaat.

#4: Een bakboek

En als je toch in die keuken staat met geweldige bakspullen, dan is het ook fijn als je een heerlijk zoet recept voor je neus hebt liggen. In Bakken met Beukers, het meest populaire boek van Lot Beukers, vind je tientallen heerlijke bakrecepten waar de focus ligt op gezondheid en gemak. Dit boek is dus perfect voor de snelle Jelle's die wel gezond willen leven, maar geen tijd en zin hebben om uren in de keuken te staan.

#5: spiraalsnijder

Wellicht heb je er nog nooit van gehoord en heb je geen idee wat je ermee moet doen, maar geloof ons: iedereen die op zijn of haar gezondheid let, is enorm blij met dit cadeau! Je kan er namelijk heel eenvoudig courgettini of wortelpasta mee maken. Hierdoor kan je in een handomdraai de koolhydraten van bijvoorbeeld spaghetti vervangen in een gezonde groente.

#6: Waterfles met fruitfilter

Dat veel water drinken goed voor je is, weten we allemaal wel. Maar toch is het nog een hele klus om steeds naar de kraan te lopen en je glas bij te vullen. Tel daarbij op dat water als drankje niet door iedereen gewaardeerd wordt, en je hebt al snel dat mensen overstappen op frisdrank of helemaal niet drinken. De perfecte cadeautip voor mensen met een gezonde levensstijl is dan ook de waterfles met fruitfilter. Voeg in het filter diepvriesfruit toe, vul je fles en je kan de rest van de dag genieten van een heerlijk drankje!

#7: Hoe overleef ik de feestdagen?

Eerlijk is eerlijk: zelfs de meest doorgewinterde gezondheidsguru komt met de feestdagen meer verleidingen tegen dan normaal. Zie daar dan maar eens weerstand tegen te bieden. In het e-book 'hoe overleef ik de feestdagen?' leert Lot Beukers je hoe je ervoor zorgt dat je kunt genieten van al het lekkers, zonder 2023 te beginnen met extra kilo's.

Wie ga jij verrassen met een van de gezonde cadeautips?

meer blogs