Gezonde blondies met pindakaas - gezond bakrecept - Lot Beukers

Ben je op zoek naar iets lekkers voor bij de koffie of thee, maar wil je het wel een beetje gezond houden? Dan zijn deze heerlijke blondies met pindakaas precies wat je zoekt! Je hebt ze binnen een handomdraai gebakken, de macro's zijn bijna perfect en ze zijn ook nog eens ontzettend lekker. Delen mag, maar je kan de gezonde blondies met pindakaas ook allemaal lekker zelf opeten.
Type: snacks
Keywords: Gezonde blondies met pindakaas, gezond bakken
Calories: 622
Preparation Time: 10
Cooking Time: 30
Recipe Ingredients:
- 65 gram havermeel
- 40 gram pindakaas
- 1 ei
- 60 ml eiwit
- 50 gram banaan
- 30 ml lauwwarm water
- 3 gram suikervervanger
- 2 ml rum of vanille aroma
- 3 gram bakpoeder
- snufje zout
- PAM spray
Recipe Instructions:
- Verwarm je oven voor op 180 graden. Wij hebben de heteluchtoptie gebruikt.
- Doe het lauwwarme water en de pindakaas in een kom en meng deze ingrediënten goed door elkaar.
- Doe hier vervolgens het ei en de eiwitten bij en klop dit op tot alles goed gemengd is. Als je de eieren goed luchtig klopt, heb je straks ook een heerlijk luchtig baksel.
- Voeg de overige ingrediënten rustig toe en meng dit nog even rustig door elkaar. Probeer te voorkomen dat je de lucht er weer uit slaat.
- Giet het mengsel voor de gezonde blondies in een cakevorm die je van tevoren hebt ingevet met bakspray.
- Schuif de vorm je oven in en bak de blondies in ongeveer 30 minuten af.
Zijn je blondies klaar? Check goed of ze ook gaar zijn. Iedere oven is weer anders!
Dit lekkere recept vind je terug in Bakken met Beukers.
Ben je op zoek naar iets lekkers voor bij de koffie of thee, maar wil je het wel een beetje gezond houden? Dan zijn deze heerlijke blondies met pindakaas precies wat je zoekt! Je hebt ze binnen een handomdraai gebakken, de macro’s zijn bijna perfect en ze zijn ook nog eens ontzettend lekker. Delen mag, maar je kan de gezonde blondies met pindakaas ook allemaal lekker zelf opeten.