No items found.

Beukers' bundel

In Beukers' bundel zijn Lots drie kookboeken - Bakken met Beukers, Bikken met Beukers en Bunkeren met Beukers -samengebracht. Knus zitten ze bijeen in een luxe cassette, waardoor je ze makkelijk en stijlvol ergens kunt stallen.

Hardcopy
€ 79,85
Casette

In Beukers' bundel zijn Lots drie kookboeken - Bakken met Beukers, Bikken met Beukers en Bunkeren met Beukers - samengebracht. Knus zitten ze samen in een luxe cassette, die je bij het bestellen van deze bundel er gratis bij krijgt, waardoor je ze makkelijk en stijlvol ergens kunt stallen.

Bakken met Beukers

Denk jij dat je enkel kunt afvallen door op een houtje te bijten en al het lekkers uit je leven te bannen? Onzin! Neem afscheid van je karig belegde crackers en saaie bakjes kwark; verwelkom taart, muffins en cake terug in je leven! In dit kookboek toont Lot jou recepten die weinig calorieën bevatten, die je in een handomdraai op tafel tovert en die ook nog eens ontzettend smaakvol zijn!

Meer over Bakken met Beukers

Bikken met Beukers

Heb je het eerste kookboek Bakken met Beukers uitgespeeld en wil je nog meer recepten die je elke dag met veel genoegen, maar zonder schuldgevoel naar binnen kunt werken? Dan ben je hier aan het goede adres! Wederom een kookboek vol recepten die laag in calorieën en koolhydraten, maar hoog in eiwitten en vezels zijn. Tevens zijn er naast zoete ook hartige recepten te vinden. Daarnaast zijn alle recepten vegetarisch en sommige zelfs vegan. Niet alleen goed voor jouw goddelijke lijf, maar ook voor de planeet!

Meer over Bikken met Beukers

Bunkeren met Beukers

Met Bunkeren zet jij in een handomdraai de lekkerste, hartige 'lowcal' gerechten op tafel. De recepten in dit kookboek zijn uniek, verrassend en allemaal laag in calorieën, koolhydraatarm en bomvol eiwitten. Voor het eerst brengt zoetekauwer Lot een kookboek uit zonder zoete gerechten. Deze hartige gerechten zijn door de strenge selectie van Lot heen gekomen, waardoor smaak en het gezond voeden van je lijf gegarandeerd is!

Meer over Bunkeren met Beukers

beoordelingen

Dit boek is nog niet beoordeeld. Wees de eerste!
laat een reactie achter

laat weten wat je van

Beukers' bundel

vindt

Dank voor je review! Ik plaats 'm zo snel mogelijk op de website. Joe! Lot
Oeps! Daar ging iets mis. Probeer het nog eens.

veelgestelde vragen

Waarom zou ik voor de bundel gaan en niet de boeken los van elkaar bestellen?

Uiteraard is het mogelijk de boeken ook los te bestellen. Echter, wanneer je de bundel koopt, krijg je er gratis een luxe cassette bij! Zo kun je de boeken goed, veilig en stijlvol opbergen.

Zijn de recepten gluten- en/of lactosevrij?

Veel recepten zijn vrij van gluten en/of lactose. Zo niet, dan zijn ze ook supermakkelijk gluten- en/of lactosevrij te maken.

Zijn de ingrediënten in de supermarkt te verkrijgen?

De meeste ingrediënten zijn in iedere supermarkt te verkrijgen. Kijk in jouw winkel altijd naar de meest macrovriendelijke variant door  het etiket van het product te lezen. Niet alle ingrediënten zijn verkrijgbaar in de supermarkt. Hieronder heb een lijst met enkele producten die ik gebruik voor mijn recepten:

Eiwitpoeder
Pure Whey Isolate van Personal Protein (flavour shot naar keuze)
> 10% korting met code beukie10  

Whey Perfection van Body & Fit (smaak naar keuze)

Vegan eitwitpoeder
Pea Protein van Personal Protein (flavour shot naar keuze)
> 10% korting met code beukie10  

Suikervervanger
Steviala Kristal Sweet

(!) Dus niet de gewone Stevia van de supermarkt, want die smaakt bitter en is niet te vreten!

Daarnaast haal ik mijn spullen in de volgende winkels, wanneer deze niet in de supermarkt te verkrijgen zijn:

Afvallen met Bregje
Way of Health

Steviala

Personal Protein

Kan ik ingrediënten vervangen voor een alternatief?

Wanneer er kokosmeel in een recept is gebruikt, kun je dit niet vervangen. Voor bijna alle overige producten zijn er wel alternatieven te verkrijgen en kun je daarmee experimenteren. Echter, ik heb dit niet zelf (allemaal) geprobeerd en weet niet wat dat met het resultaat doet. Daarnaast zullen het aantal calorieën en de macro's veranderen.

Kan ik de gerechten invriezen?

Dat kan zeker! De meeste baksels kun je na het maken in porties verdelen en invriezen. Op deze manier sta je niet elke keer in de keuken je lowcal gerechten klaar te maken, maar haal je ze gemakkelijk uit de vriezer en piep je ze op in de oven of magnetron.

Wat is het verschil tussen Bakken, Bikken en Bunkeren?

Bakken staat boordevol recepten voor bijvoorbeeld taart, muffins en cake. Traktaties waarvan jij dacht dat ze "verboden" waren. De echte zoetekauwer kan diens hart ophalen bij deze pareltjes. Echter, niet iedereen maak je continu blij met zoete versnaperingen. Zodoende kwam het boek Bikken tot stand! Dit boek bevat ook hartige gerechten en daarnaast zijn bijna alle recepten vegetarisch of zelfs veganistisch. De vraag naar hartige gerechten bleef groot, waardoor er een boek met enkel hartige recepten tot stand is gekomen: Bunkeren.

Ik woon in het buitenland, kan ik een bestelling plaatsen?

Wanneer je in België woont, kan dat. Het is wegens verzending niet mogelijk om in andere landen een hardcopy te bezorgen. Uiteraard is het wel mogelijk een E-book te bestellen.

Betaal ik verzendkosten?

Wanneer je een hardcopy (of meerdere) hebt besteld, gaat deze op de post en betaal je €4,95 verzendkosten. Indien jouw pakket naar België verzonden moet worden, zijn de verzendkosten €5,95.

Wat is de levertijd?

Wanneer je een bestelling hebt geplaatst, doet de drukkerij er alles aan deze de eerstvolgende werkdag op de post te doen. Je zult hiervoor een Track & Trace code ontvangen. Het ligt vervolgens aan PostNL hoe snel zij jouw pakket kunnen afleveren.

Ik ben niet tevreden over het boek, wat nu?

Oh nee, dat zou ik heel jammer vinden, maar dat kan natuurlijk. Het is mogelijk om een hardcopy retour te sturen. Het boek moet uiteraard nog in de originele staat zijn. Stuur een mail naar info@lotbeukers.nl en dan zullen we het samen oppakken.

Kan ik het E-book op mijn E-reader zetten?

Je ontvangt het E-book in pdf-formaat. De meeste E-readers ondersteunen dit bestandstype. Dus zelfs wanneer je niet in de keuken staat kan je lekker weg zwijmelen bij de verrassende recepten. Of de tien geboden uit De bijbel in je hoofd prenten. Waar en wanneer je de boeken maar nodig hebt!

meer boeken van beukers