Coming soon!Nieuw!
No items found.

Bouwen met Beukers #03

Waar 'Bouwen met Beukers' voor staat, gaat verder dan alleen voedzaam leren eten en stappen maken in het behalen van jouw fysieke doelen. 'Bouwen met Beukers' is een leefstijl. En een duurzame leefstijl ontwikkel je door te werken aan je mindset en patronen. In deze editie gaan we inzoomen op één van de belangrijkste aspecten hier: plannen. Het creëren van rust, reinheid en regelmaat, waardoor jij jouw circadiaanse dagritme optimaliseert en het beste uit je lijf haalt.

E-book
€ 17,95

Het leren plannen

Wist je dat je door het hebben van een vast ritme meer energie hebt, je beter slaapt en dat dit nog veel meer positieve gevolgen voor je gezondheid zal hebben? Je kunt zelfs meer vet verliezen en beter spiermassa opbouwen wanneer jij jouw circadiaanse ritme optimaliseert! Maar wat is nu precies een circadiaans ritme? In deze Bouwen met Beukers zal dat uitgelegd worden en waarom plannen zo belangrijk is wanneer jij wilt zorgen voor structuur en rust. Natuurlijk kunnen handige en uitgebreide weekplanningen dan niet ontbreken, zodat jij efficiënt en doelgericht jouw doelen kunt rocken!

Verrassende recepten

Zoals je van Beukers gewend bent, staat ook dit E-book vol met maar liefst 24 heerlijke, verrassende recepten. Van een bijzonder smaakvol en voedzaam ontbijt, waardoor je de hele ochtend verzadigd bent tot een diner dat jij binnen een handomdraai op tafel hebt staan en waar het hele gezin van mee kan smullen. Dit is nogmaals het bewijs dat afvallen geen straf hoeft te zijn. In the end zal je wellicht meer genieten van eten, omdat je naast al het goddelijke voer ook nog eens je doelen behaalt. Je leert eten zonder schuldgevoel!

Als jij je ideale gewicht wilt behalen en behouden, dan dien je dingen anders te doen dan voorheen. Structureel en ongeforceerd. Er zal een duurzame gedragsverandering plaats moeten vinden en daar gaan de Bouwen met Beukers edities jou een handje mee helpen!

Wat je kunt verwachten van deze Bouwen met Beukers:

  • Houvast in het bewerkstelligen van een duurzame relatie met voeding;
  • Uitleg over het berekenen en behalen van jouw energiebalans en macro's;
  • Week 1 leert jou hoe je maaltijdopties kunt samenstellen die bij jou passen;
  • Week 2 zal het belang van een vast maaltijdritme laten inzien en leert je hoe je dit voor jezelf gaat plannen;
  • Week 3 legt uit waarom het belangrijk is dat jij voldoende beweegt en hoe jij dit in kleine stapjes kunt optimaliseren;
  • Week 4 benadrukt hoe belangrijk slaap is en wat voor invloed dit heeft op het behalen en behouden van jouw doelen;
  • Maar liefst 24 nieuwe en exclusieve recepten;
  • Handige en uitgebreide weekplanningen die jij (digitaal) kunt invullen;
  • Het realiseren en behouden van een gezonder lichaam en mindset;
  • Elke drie maanden een nieuwe editie met andere recepten en aandachtspunten.

Met het ontwikkelen van dit E-book heb ik mijn deel gedaan om jou dat zetje in de juiste richting te geven. Nu kan jij aan de slag! En onthoud, jij kan dit.

beoordelingen

Dit boek is nog niet beoordeeld. Wees de eerste!
laat een reactie achter
sluiten

laat weten wat je van

Bouwen met Beukers #03

vindt

Dank voor je review! Ik plaats 'm zo snel mogelijk op de website. Joe! Lot
Oeps! Daar ging iets mis. Probeer het nog eens.

veelgestelde vragen

Wordt er ook rekening gehouden met dieetwensen en allergieën?

plus

Bij het samenstellen van de menu's is er met zorg en aandacht gekeken naar het realiseren van lekkere, simpele maar vooral ook voedzame maaltijden. Ik hoop door middel van Bouwen met Beukers zoveel mogelijk strijders te kunnen helpen, maar het is onmogelijk om rekening te houden met ieders dieetwensen of mogelijke allergieën.

In principe zijn de menu's gebaseerd op een allesomvattend eetpatroon. Echter zijn er ook vegetarische opties te vinden, waardoor je met wat creativiteit van jezelf hier omheen kunt werken. Daarnaast ben jij zelf vrij om producten te vervangen voor jouw eigen voorkeuren. Dit verandert wel het aantal calorieën en de macroverhoudingen, waardoor ik niet kan garanderen (in hoeverre ik dat überhaupt kan, want ik weet niet of jij niet stiekem nog wat extra's in je mond stopt) dat jij nog jouw persoonlijke caloriebudget behaalt.

Wat nou als ik iets niet lekker vind of niet kan/mag eten?

plus

Omdat er op de dagmenu's zowel lowcal, mediumcal als highcal gerechten te vinden zijn en deze ook verschillend zijn, heb je de mogelijkheid om voor iets de kiezen wat je wel lekker vindt of mag. Daarnaast kun je ook een optie kiezen uit een voorgaande of nog komende dag. Uiteraard is het ook mogelijk om een bepaald ingrediënt te vervangen. Echter is het dan aan jou om uit te zoeken wat dat doet met het aantal calorieën en de macro’s.

Hoe moet ik verder als de 28 dagen voorbij zijn?

plus

Ondanks het feit dat Bouwen met Beukers "maar" voor 28 dagen geschreven is, bieden de recepten en menu's je zoveel diversiteit dat jij makkelijk een paar maanden vooruit kan. Daarnaast zal er elke drie maanden een nieuwe editie uit gaan komen met daarin uiteraard nieuwe menu's en recepten!

Zijn er dingen die ik echt in huis moet hebben om te kunnen starten?

plus

Om te kunnen starten heb je echt een goede digitale keukenweegschaal nodig zoals deze.

Kan ik wel nog jouw andere recepten blijven eten?

plus

Uiteraard! Het is de bedoeling dat jij door middel van Bouwen met Beukers leert en ervaart hoe jij je dag kunt plannen qua voeding. Hoe jij aan het einde van de dag jouw calorie- en macrodoelstelling haalt. Omdat in al mijn andere boeken bij alle recepten de macro's vermeld staan, kun jij prima een gerecht uit Bouwen vervangen voor een gerecht uit Bunkeren met Beukers bijvoorbeeld. Zolang jij er maar voor zorgt dat de calorieën en macro's in de buurt komen.

Kan ik het E-book op mijn E-reader zetten en heb ik die per se nodig?

plus

Je ontvangt het E-book in pdf-formaat. Hiervoor heb je niet per se een E-reader nodig. De meeste E-readers ondersteunen dit bestandstype wel maar niet allemaal. Dus zelfs wanneer je niet in de keuken staat kan je lekker weg zwijmelen bij de verrassende recepten. Of de tien geboden uit De bijbel in je hoofd prenten. Waar en wanneer je de boeken maar nodig hebt!

Kan ik op elk moment beginnen?

plus

Jazeker, het juiste moment om te beginnen is altijd nu ;) Jij kan zelf bepalen wanneer je wil beginnen en op welke dag.

Zijn de ingrediënten in de supermarkt te verkrijgen?

plus

De meeste ingrediënten zijn in iedere supermarkt te verkrijgen. Kijk in jouw winkel altijd naar de meest macrovriendelijke variant door  het etiket van het product te lezen. Niet alle ingrediënten zijn verkrijgbaar in de supermarkt. Hieronder heb een lijst met enkele producten die ik gebruik voor mijn recepten:

Eiwitpoeder
Pure Whey Isolate van Personal Protein (flavour shot naar keuze)
> 10% korting met code beukie10  

Whey Perfection van Body & Fit (smaak naar keuze)

Vegan eiwitpoeder
Pea Protein van Personal Protein (flavour shot naar keuze)
> 10% korting met code beukie10  

Suikervervanger
Steviala Kristal Sweet

(!) Dus niet de gewone Stevia van de supermarkt, want die smaakt bitter en is niet te vreten!

Daarnaast haal ik mijn spullen in de volgende winkels, wanneer deze niet in de supermarkt te verkrijgen zijn:

Afvallen met Bregje
Steviala

Personal Protein

Hoelang blijft Bouwen met Beukers beschikbaar?

plus

Elke editie van Bouwen is eigenlijk een "limited edition". Er zal elke drie maanden een nieuwe editie uitkomen en daarmee zullen de voorgaande edities uiteindelijk niet meer te bestellen zijn.

Moet ik voor Bouwen met Beukers perse sporten

plus

Om af te vallen, vet te verliezen is het niet perse noodzakelijk om te sporten. Om jouw doelen te behalen is een negatieve energiebalans nodig en dit realiseer jij door de weekmenu's te volgen. Natuurlijk is wel zo dat jij meer calorieën verbrand als jij actiever bent en daarnaast is het ook goed voor je geest ;)Dit bereik je ook door lekker te gaan wandelen bijvoorbeeld.

meer boeken van beukers